CLAUDIO Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Witam mam male pytanko czy kiedykolwiek ktos zlapal cos takiego na spining!??? Pozdro dla wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 falgmar Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 No, no, niezły fart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Ale masz fart Kiedyś na mokrą muchę zaczepiłem zaskrońca za bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Wiele razy widziałem jak zaskroniec polował na małych rybkach itp. Dziennie nad rzeką widzę dziesiątki zaskrońców - zwłaszcza przy takiej pogodzie - wygrzewają się na brzegu, a gdy zobaczą człowieka to uciekają do wody i uciekają... Ale żeby zaatakował kopyto? Wiedziałem że tak może być i myślałem kiedyś o tym nawet Ale nigdy nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Nie jadowity jakis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Chyba nie jadowity! kto go tam wie wygladal jak Polska zmija Ale wolalem nie ryzykowac i nie dochodzic doglebniej.Majtalem wedka az mu sie odechcialo kolacyjki i sie odczepil! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sloniu Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 U mnie w Omanie podobne węże widuję często na otwartym morzu ale tutejsze są jadowite jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Dobry numer, mialem kiedys Perkoza (na szcescie sie odczepil) i Rybitwe (zaczepiona juz prawidlowo niestety za dziob) ale żmiji nigdy... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Mi wygląda na ładnie wybarwionego zaskrońca dobrze że za hak nie dziabnął http://www.tbop.org.pl/fotonotes/zdjecia/zaskroniec0407a.jpg Edit: żmija ma zęby jadowe, więc powinna zostawić 2 dziurki na kopycie, zaskroniec nie ma zębów, tylko szczypie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lanio Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Zaskroniec to raczej nie jest bo nie widac zoltych plam na glowie chyba ze jest odwrocony brzuchem do zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sochun Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Mi wygląda na ładnie wybarwionego zaskrońca dobrze że za hak nie dziabnął http://www.tbop.org.pl/fotonotes/zdjecia/zaskroniec0407a.jpg Edit: żmija ma zęby jadowe, więc powinna zostawić 2 dziurki na kopycie, zaskroniec nie ma zębów, tylko szczypie.... Zaskroniec ma zęby, tyle że innego typu niż żmija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Mi to bardziej na żmije wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Żmija w wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lanio Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 a dlaczego nie moze byc w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Widziałem setki zaskrońców, w tym bardzo wiele w wodzie. Natomiast żmiji w wodzie jeszcze nie widziałem, choć podobno lubi podmokłe i na pewno umie pływać. Fakt, że jest rzadka i mimo, że podlega ochronie tępiona, a widziałem ich tylko kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Panowie zwróccie uwagę że rzecz rozgrywa się w Hiszpanii a nie w Polsce (popraw mnie Claudio jeśli się mylę) może to jakiś lokalny gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Panowie (i Panie oczywiscie) Mialem okazje wedkowac nad tym zbiornikiem i widzielismy tam zmije w wodzie. Widocznie te hiszpanskie lubia plywac. Czy to tez byla zmija, moge tylko domniemywac, bo przy tej akcji niestety mnie nie bylo ... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Witajcie wszyscy ponownie!Friko masz racje mieszkam w Hiszpanii i wedlug mnie to tez ZMIJA!ale spierac sie nie bede z nikim czy to ZMIJA czy to ZASKRONIEC!Wstawilem zeby zobaczyc czy ktos z kolegow juz cos podobnego zlapal?I nic poza tym!A GUZU wie najlepiej bo tu lapal i widzial! Pozdro dla wszystkich Pan i Panow KLAUDIUSZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Mnie to też na zaskrońca nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A jak sie ktos bedzie sprzeczal z tego powodu to wysle jednemu i drugiemu po jednym egzemplarzu ZASKRONCA-ZMIJI i wtedy zobaczymy czy to zmija czy zaskroniec! <_< Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
CLAUDIO
Witam mam male pytanko czy kiedykolwiek ktos zlapal cos takiego na spining!???
Pozdro dla wszystkich !
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi