Łukasz 050 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 witam mam problem z zaginaniem drutu 0.8mm bo gdy go zagnam od mi się nie chce dobrze zgiąć tylko się troszeczke odgina i nie wiem co zrobic znacie jakies sopsoby albo jakies urządzenia które mi w tym pomogął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Możesz go podgrzać nad gazem, tylko wtedy może zrobić się zbyt miękki i nie trzymać kształtu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 po prostu masz zły drut za sztywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 jak kupisz dobry to nie będziesz miał żadnego problemu kiedyś dental się podgrzewało ale te czasy minęły jak masz do wyboru dużo różnej giętkości drutów ja swój bodaj kupiłem w castroramie ogólnie używam 0,6 no ale do sliderów ,głowacicowych i sumowych trzeba grubszy także nie kombinój tylko kasiorka do kielni i zmykaj na zakupy sprawdz w palcach czy się gnie i cheja pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 a najlepszy do wobów to drut elektryczny oporowy KANTHAL made by Sweden kupuje się go w kilogramach tak mniej więcej kiedys (10 lat temu)kosztował 250-300pln ale 10 i ma go jeszcze dalej na takiej dużej szpuli narka pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 http://allegro.pl/drut-nierdzewny-na-stelaze-do-woblerow-0-8-mm-10-m-i3948835165.html JA mam taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 miałem go też kiedyś i powiem tak i nie chcę go znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi