Skocz do zawartości

Spodniobuty z Decathlon

piotrus19835

Rekomendowane odpowiedzi

2 lata temu w maju na ten produkt mieli jeszcze większą obniżkę - kosztowały około 400 złotych.

Chciałbym sprostować tą wypowiedź. Spodniobuty Caperlan 5C nigdy nie były tańsze niż 529,99 zł.

Obecna cena jest błędem informatycznym. Kto był szybki- załapał się na promocję :)

W

• Like 1

Ostatnio także była promocja na jakieś spodniobuty Caperlan-a oddychające, cena promocyjna 250zł a normalnie 525zł. Niestety nie kupiłem od razu zastanawiałem się w sumie sam nie wiem na co, czekałem czekałem i promocja się skończyła. Teraz trzeba czekać na kolejną :D

Były po 400pln Wojtku, choć bardzo krótko i nie była to tak jak teraz wyprzedaż starego modelu, a promocja nowego...

Dostepna była jedynie wysyłkowo z magazynów we Francji.

Kumpel ściagnął wtedy tego z 5 par...

Jeszcze raz napiszę. Spodniobuty Caperlan 5C nigdy nie były dostępne w sprzedaży na stronie internetowej poniżej 519,00 zł :)

Miłej nocki :)

W

Jeszcze jedno pytanie do uzytkowników 3,4,5c jak to wyglada rozmiarowo? Mam 182cm i ok80 kg rozmiar buta 42 - czy rozmiar L bedzie ok? Lezą juz w domu ale bede mogl w nie wskoczyć dopiero za 2 tygodnie.

Tylko przymiarka. Stopę masz na decathlonowe M a resztę na sporo więcej.

• Like 1

Wojtek,czy będzie dostępny wogóle kolor piaskowy.Tak jak było w poprzedniej edycji 3C ?

Niestety portki są już dostępne tylko i wyłącznie w nowej szacie graficznej :)

Jeszcze jedno pytanie do uzytkowników 3,4,5c jak to wyglada rozmiarowo? Mam 182cm i ok80 kg rozmiar buta 42 - czy rozmiar L bedzie ok? Lezą juz w domu ale bede mogl w nie wskoczyć dopiero za 2 tygodnie.

Mam 186 cm i 90 kg wagi- dla mnie 2XL są idealne ( zarówno 3C, 4C, 5C) :) Musi być zapas żeby się schylić, kucnąć etc. No i nie lubię jak coś uwiera mnie w jajka...:)

• Like 1

Podłączę się do tematu, a moje pytanie brzmi różnica w użytkowaniu spiochów z opcją z kaloszem a skarpetą do butów do brodzenia. Do tej pory używałem z kaloszem , ale zastanawiam się nad opcją z butami, jak wygląda kwestia żwiru , piachu czy dostaje się po miedzy but a skarpetę, jak to się ma do przecierania skarpety. Rozpatruję opcję buta, ponieważ chcę użyć metalowych kolców do brodzenia, w kaloszu to raczej nie możliwe.

Witam, wszystko zależy od butów, ich wysokości i materiału z jakiego są zrobione, żwir i piasek w większości razy będą się dostawać do buta, ja dla ochrony skarpety neoprenowej zakładam zawsze na nią jeszcze starą bawełnianą, przez zeszły sezon to się sprawdzało i jak na razie neopren nieuszkodzony.