tomuś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 2 lata temu w maju na ten produkt mieli jeszcze większą obniżkę - kosztowały około 400 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja kupilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 2 lata temu w maju na ten produkt mieli jeszcze większą obniżkę - kosztowały około 400 złotych. Chciałbym sprostować tą wypowiedź. Spodniobuty Caperlan 5C nigdy nie były tańsze niż 529,99 zł. Obecna cena jest błędem informatycznym. Kto był szybki- załapał się na promocję W 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nie zdążyłem jaka to była cena pytam serio.Ciekawe kto za ten błąd zapłaci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tez mnie to ciekawi ... o ile się pomylili ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Były po 400pln Wojtku, choć bardzo krótko i nie była to tak jak teraz wyprzedaż starego modelu, a promocja nowego...Dostepna była jedynie wysyłkowo z magazynów we Francji.Kumpel ściagnął wtedy tego z 5 par... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ostatnio także była promocja na jakieś spodniobuty Caperlan-a oddychające, cena promocyjna 250zł a normalnie 525zł. Niestety nie kupiłem od razu zastanawiałem się w sumie sam nie wiem na co, czekałem czekałem i promocja się skończyła. Teraz trzeba czekać na kolejną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Były po 400pln Wojtku, choć bardzo krótko i nie była to tak jak teraz wyprzedaż starego modelu, a promocja nowego...Dostepna była jedynie wysyłkowo z magazynów we Francji.Kumpel ściagnął wtedy tego z 5 par... Jeszcze raz napiszę. Spodniobuty Caperlan 5C nigdy nie były dostępne w sprzedaży na stronie internetowej poniżej 519,00 zł Miłej nocki W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JL48 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Caperlan 3C były poniżej 400zł. Caperlan 5C nigdy poniżej ok 470zł nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja kupilem stary model 5c team za 659 w przecenie z 859 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Sprawdziłem fakturę zakupu, rzeczywiście pomyliłem się - kwota zakupu na koniec kwietnia 2013 roku - 509,99 złotych z przesyłką.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Wojtek,czy będzie dostępny wogóle kolor piaskowy.Tak jak było w poprzedniej edycji 3C ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jeszcze jedno pytanie do uzytkowników 3,4,5c jak to wyglada rozmiarowo? Mam 182cm i ok80 kg rozmiar buta 42 - czy rozmiar L bedzie ok? Lezą juz w domu ale bede mogl w nie wskoczyć dopiero za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Powinny pasować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeK Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jeszcze jedno pytanie do uzytkowników 3,4,5c jak to wyglada rozmiarowo? Mam 182cm i ok80 kg rozmiar buta 42 - czy rozmiar L bedzie ok? Lezą juz w domu ale bede mogl w nie wskoczyć dopiero za 2 tygodnie.Jestem wyższy o 4 cm, waga ta sama, noszę xl i są idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jeszcze jedno pytanie do uzytkowników 3,4,5c jak to wyglada rozmiarowo? Mam 182cm i ok80 kg rozmiar buta 42 - czy rozmiar L bedzie ok? Lezą juz w domu ale bede mogl w nie wskoczyć dopiero za 2 tygodnie.Tylko przymiarka. Stopę masz na decathlonowe M a resztę na sporo więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Przymierzymy zobaczymy. Zawsze moge oddać. Mam nadzieje ze sie wbije z lekkim luzem - bo to w spodniobutach konieczne.Dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wojtek,czy będzie dostępny wogóle kolor piaskowy.Tak jak było w poprzedniej edycji 3C ? Niestety portki są już dostępne tylko i wyłącznie w nowej szacie graficznej Jeszcze jedno pytanie do uzytkowników 3,4,5c jak to wyglada rozmiarowo? Mam 182cm i ok80 kg rozmiar buta 42 - czy rozmiar L bedzie ok? Lezą juz w domu ale bede mogl w nie wskoczyć dopiero za 2 tygodnie. Mam 186 cm i 90 kg wagi- dla mnie 2XL są idealne ( zarówno 3C, 4C, 5C) Musi być zapas żeby się schylić, kucnąć etc. No i nie lubię jak coś uwiera mnie w jajka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ale bedzie mnie uwierać w stopę dwa numery za duza skarpeta! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iroo Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jeszcze raz napiszę. Spodniobuty Caperlan 5C nigdy nie były dostępne w sprzedaży na stronie internetowej poniżej 519,00 zł Miłej nocki W Na angielskiej stronie Decathlonu Caperlany Team 5C kupiłem po bodajże 79,99 funtów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) A jaki rozmiar brać, mam 174cm i 87kg??? Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Podłączę się do tematu, a moje pytanie brzmi różnica w użytkowaniu spiochów z opcją z kaloszem a skarpetą do butów do brodzenia. Do tej pory używałem z kaloszem , ale zastanawiam się nad opcją z butami, jak wygląda kwestia żwiru , piachu czy dostaje się po miedzy but a skarpetę, jak to się ma do przecierania skarpety. Rozpatruję opcję buta, ponieważ chcę użyć metalowych kolców do brodzenia, w kaloszu to raczej nie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam, wszystko zależy od butów, ich wysokości i materiału z jakiego są zrobione, żwir i piasek w większości razy będą się dostawać do buta, ja dla ochrony skarpety neoprenowej zakładam zawsze na nią jeszcze starą bawełnianą, przez zeszły sezon to się sprawdzało i jak na razie neopren nieuszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A masz porównanie komfortu brodzenia z butem i z kaloszem, jak to się ma do oddychania w bucie, chodzenia po kamieniach itp ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Właściwie mam takie porównanie i jeżeli miałbym wskazać bardziej komfortowe rozwiązanie to oddzielny w miarę przystosowany but do brodzenia na pewno jest dobrym wyborem, głównie ze względu na mniejszą wagę i większą mobilność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi