Nowas5 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 WitamPoszukuję kijka do wiślanego łowienia kleni i jazi na małe woblerki i obrotówki. Będę łowił z brzegu cena maksymalna to 500 zł.Na razie wpadł mi w oko :Team dragon 275 3-14 akcja: med-fast Doradźcie czy to dobry wybór lub zaproponujcie coś innego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaksiaNS Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 ze swojej strony moge polecic SG Parabellum 2,79 3-16g. Swietny kijek z pelnym, glebokim ugieciem ladnie miota kleniowe wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubal Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 oglądałem kiedyś w Fishing Mart tego Dragona, jak na masówkę to całkiem niezły. Osobiście łowię klenie na starą produkcję z lat 90 z pracowni Anosa, kij na blanku muchowym Pacyfic Bay opisany 2,7 m 4-12 g, Łowię też na krótką Karabelę Fenixa 2,37 m 4-14 g - cudo !!!. Poszukaj kolego jeszcze w ofercie Robinsona, koledzy mi mówili że mają fajne patyki za przyzwoitą kasę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowas5 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dzięki za rady ale czekam również na wypowiedź jakiegoś użytkownika wymienionego przeze mnie TD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jak dobrze pamiętam to u roberta w sklepie www.brc.com.pl były jakieś lekkie spinny w mniej więcej takiej kwocie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dzięki za rady ale czekam również na wypowiedź jakiegoś użytkownika wymienionego przeze mnie TD. O ile się nie mylę to kolega @piotro82 używa/ł takiego patyka więc myślę, że on Ci by mógł pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jak dobrze pamiętam to u roberta w sklepie www.brc.com.pl były jakieś lekkie spinny w mniej więcej takiej kwocie ...i radze sie spieszyc bo cena rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowas5 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Właśnie nie widzę nic do 500 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 jeszcze niedawno bylo 580..... za te batsony rx6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi