radim_78 Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Proszę o poradę.Mam zamiar na jesień kupić sobie kijek do przynęt cięższych do 120g.Pod uwagę biorę dwa kije dragona;Millenium Jerk Cast Pro191cm 60-120g i Team Dragon Cast 195cm 60-120g.zdaję sobie sprawę,że kijki te do najlepszych nie należą,ale do tej jesieni na nic lepszego nie uciułam.Póki co skłaniam ku kijowi z serii Millenium[ceny są porównywalne,gdyż obie wędki są w promocji] ze wzglęgu na wagę.Millenium-240g,Team-342g.Wolę łowić na wędkę lżejszą,ale obawiam się,żę ''odchudzona'' wędka może być słabsza.Co o tym sądzicie???ędę wdzięczny za każdą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Myśle ,że ta waga Team Dragona to pomyłka.Te kijki robi się na papierowych blankach i zwykle są bardzo lekkie ,więc taki króciak nie będzie raczej ważył 340gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mateusz_ Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Kije ważą tyle samo sprawdzałem każdy po 240 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Mam Millenium i jest w porządku,bardzo dobry kijek jak za takie pieniądze,nie jednego szwedzkiego szczupaka wyciągnął.Powiem więcej,tak się do niego przyzwyczaiłem,że chyba nie chce nic innego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Miałem jerkowego Millenium, do 60 gram. Naprawdę dobra wędka. Polecam. Dobry stosunek jakość/cena. Team Dragon ma ten stosunek chyba gorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zapomniałem dodać-ja też mam tego do 60gr.Ale podejrzewam,że ten grubszy też jest w porządku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 A gdyby Team był tańszy niż millenium? http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/dragon-team-dragon-a 180-p819-k4162.html 190 zł za Team to chyba dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Nie wiem jak teraz wyglądają i sprawuję się teraz team dragony, ale poprzedni do jerkowania (30-70 gram) zupełnie mi nie leżał i miałem wrażenie, że millenium jest ciekawszą propozycją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf7 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Kije ważą tyle samo sprawdzałem każdy po 240 gramNo tu się trochę nie zgodzę - no chyba, ze Dragon ma taki rozrzut z masami. Ja mam Millenium i mój waży 193gramy razem z pokrowcem (tak na szybko ważyłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi