Denisss Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Zapowiadane relacje nie pojawiły się dlatego pozwolę sobie odświeżyć temat. W najbliższym czasie odwiedzę Trollhättan i będę miał do dyspozycji łódkę w południowej części Gotä Alv (okolice mostu - najszersza część rzeki). Brałem pod uwagę również wędkowanie w północnej części z nastawieniem na łososia. Szukałem również typowej rzeki pstrągowo-lipieniowej w prominiu 50km od miasta z możliwością łowienia na muchę, ale nie trafiłem na żaden ślad. Będę wdzięczy wszystkim którzy mieli przyjemność tam łowić i będą skłonni podzielić się swoimi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=EuFj8ph-4yU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulej Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Relacje nie pojawiły się bo nie było czego relacjonować. Kanał okazał się w zeszłym roku prawdziwym kanałem . 0 ryb przez 2 dni. Widać że to nie łatwe łowisko. W tym roku byłem tam raz i tylko 2 szczupaki. przypomnę że czasami łowie w göta älv przy göteborg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denisss Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Dziękuję za odpowiedź Mam nadzieję, że woda będzie choć odrobinę łaskawsza niż w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikcarg Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 10 lat to chyba dobra pora na odnowienie wątku Będę w tym roku kilka razy w okolicy Trollhättan. Palcem na mapie wytypowałem Jezioro Öresjö. Wątek nie był do tej pory za bogaty. Może ma ktoś informację o tym jeziorze? Jak z populacją szczupaka i okonia? Można wypożyczyć gdzieś łódkę z silnikiem spalinowym? Może polecacie coś innego w okolicy? Kanał i Vänern odpuszczam. Widziałem w ofercie Eneturu Mjörn. Może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi