zuraw16 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) Szukałem ale nie znalazłem tego tematu,chodzi mi o zagraniczne i polskie strony.Z zagranicznych patrzyłem tylko na bass pro shops.U nas chyba najlepiej zaopatrzone jest Pirania-sklep,Kingshad,Fishing-mart,Eldorado.Może znacie jakieś inne.Chciałbym zamówić dużą partię przynęt ale nie mogę znaleźć żadnego sklepu z dużą i różnorodną ofertą. Edytowane 20 Lutego 2014 przez zuraw16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 http://www.muskyshop.com/modules/web/index.php/id/1 królestwo jerkbaitów, twitchbaitów, miękkich przynęt i innych zabawek L i XL http://www.pikeshop.de/ kolejny całkiem użyteczny shop, jednak droższy i z uboższą ofertą przynęt zza wielkiej wody http://www.jerkbait.com/ również nie najgorzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dzięki,czekam na dalsze propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Mysle ze wszystko czego szukasz znajdziesz w http://www.tacklewarehouse.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) w polandzie PRZYNETY ŚWIATA jest wybór miekich Edytowane 20 Lutego 2014 przez mirko filipovic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jeśli chcesz korzystać z usług przynęty świata - przeczytaj recenzje o nich-ja NIE POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Lubiany przeze mnie sklep - http://www.lureshop.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 zobacz na strone www.art-rod.com lub www.spinningshop.pl ja jak jadę do poznania to się tam zaopatruje w przynęty,mają tam najwięcej gumowych wabików,polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Odgrzeje trochę tego kotleta. Nie polecam sklepu przynęty świata. Zamówiłem przynęty tydzień przed wyjazdem aby mieć pewność, że dojdą. Sprzedawca zapewniał mnie, że paczka została wysłana. Dzień przed wyjazdem zostałem poinformowany, że została nadana druga paczka i że dojdzie na wtorek. Wtorek minął, ja wyjechałem i paczki nie było. Później kontaktowałem się ze sprzedającym w sprawie paczki, powiedział, że "on z siebie wała nie robi i wszystko nadane". W piątek paczka była już u listonosza. Dzisiaj ją odebrałem z placówki, bezczelnie odbita pieczątka przez kartkę, tak aby nie było widać daty nadania. Najwyraźniej sprzedawca zalicza się do tych mniej myślących, w końcu jest możliwość śledzenia paczki która została nadana dwa dni później. Koledzy uważajcie! Stan zamówienia się zgadzał ale czas realizacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Odgrzeje trochę tego kotleta. Nie polecam sklepu przynęty świata. Zamówiłem przynęty tydzień przed wyjazdem aby mieć pewność, że dojdą. Sprzedawca zapewniał mnie, że paczka została wysłana. Dzień przed wyjazdem zostałem poinformowany, że została nadana druga paczka i że dojdzie na wtorek. Wtorek minął, ja wyjechałem i paczki nie było. Później kontaktowałem się ze sprzedającym w sprawie paczki, powiedział, że "on z siebie wała nie robi i wszystko nadane". W piątek paczka była już u listonosza. Dzisiaj ją odebrałem z placówki, bezczelnie odbita pieczątka przez kartkę, tak aby nie było widać daty nadania. Najwyraźniej sprzedawca zalicza się do tych mniej myślących, w końcu jest możliwość śledzenia paczki która została nadana dwa dni później. Koledzy uważajcie! Stan zamówienia się zgadzał ale czas realizacji ...Nie wiem o co tu chodzi,ale to chyba brak jakiejś powtarzalności jakościowej w obsłudze klienta,trzymania standardów.Miałem z tym sklepem do czynienia tylko raz,nie jestem żadnym stałym klientem.Chciałem zamówić zestaw ciężarków do texas i carolina rig,ale pojawił się jakiś problem z zamówieniem przez stronę sklepu.Zadzwoniłem na podany numer,gość odebrał,jako że nie mógł rozmawiać powiedział że oddzwoni.Faktycznie oddzwonił szybko,poinformował że wyśle na maila dane do wpłaty.Wysłał,zrobiłem przelew,po dwóch dniach paczka była już u mnie.Gdybym miał ocenić jakość obsługi,powiedziałbym że lepiej niż dobrze.Problem chyba w tym że nie zawsze tak jest,a szkoda,bo po co psuć sobie opinię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ja znów będę troszkę nie na czasie i polecę sklep Przynęty Świata, bo jeżeli czegoś nie ma to nie wysyła, jednak jeszcze nigdy więcej nie policzył mi za gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 A ja nie polecam a wręcz ostrzegam przed nim.W czerwcu złożyłem zamówienie i jeszcze tego samego dnia zrobiłem przelew. Potwierdzenie przelewu przesłałem na podanego maila bo zależało mi na czasie realizacji. W rozmowie tel. usłyszałem zapewnienie ze na dniach otrzymam towar. Mamy koniec roku ja nie otrzymałem ani towaru ani zwrotu pieniędzy. W międzyczasie przeprowadziłem dwie rozmowy tel i wysłałem maila z żądaniem realizacji zamówienia lub zwrotu kasy. Właśnie jestem na etapie składania pozwu do sądu.Jak ktoś chce ryzykować to niech ryzykuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) ...... Edytowane 9 Stycznia 2015 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Chcę z mojej strony zamknąć temat sklepu Przynęty Świata. Na koniec roku dałem gościowi ostatnią szansę, albo załatwia moje czerwcowe zamówienie, albo składam wypełniony już pozew do sądu, i po pięciu miesiącach zamówienie zostało zrealizowane!Co prawda nie dokładnie co chciałem, ale kwotowo się zgadzało.Szkoda że nie wysilił sie choćby na mały liścik w przesyłce z przeprosinami. No cóż było to moje pierwsze i ostatnie zamówienie u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 http://www.pirania-sklep.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Może komuś się przydahttp://www.fishingmegastore.com/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Witam, właśnie miałem zamówić sporą ilość gum przez allegro, oczywiście sklep --> Przynęty Świata. Okazało się, że ów sklep jest w Szczecinie to zadowolony tą wiadomością skontaktowałem się z kolesiem, żeby dogadać szczegóły. Dostałem maila, że odbiory osobiste tylko powyżej 250zł i w czasie przez niego wyznaczonym ponieważ nie ma czasu na czekanie na klienta. To klient ma się dostosować do niego, a nie na odwrót. Kiedy odpisałem, mu że to kpina i nawet nie próbuje ze mną negocjować. A chciałem zamówić gumy na 180zł wówczas pretensje w mailu, że on nie ma czasu i nie będzie tracił czasu. A jak chcę za 180zł zakupy to mam wybrać wysyłkę, no śmiech obaj jesteśmy ze Szczecina i jeszcze takie utrudnienia. Ma koleś ciekawą ofertę ale jest burakiem i chamem. Puenta - nie dorósł do prowadzenia własnego e-sklepu na zasadach e-commerce. Podsumowując - ignorant i arogancki typ. Ląduje na mojej czarnej liście. NIE POLECAM!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 O tym sklepie już był temat na forum, nie ma zbyt pochlebnych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ja przeszedłem na przynęty od tego pana wysyłka na drugi dzień. Bardzo polecam sklep. http://e-przynety.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ja przeszedłem na przynęty od tego pana wysyłka na drugi dzień. Bardzo polecam sklep. http://e-przynety.pl/Dobrze wiedzieć że Iras sprzedaje swoje gumy.Nie miałem pojęcia że można je kupić w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ja przeszedłem na przynęty od tego pana wysyłka na drugi dzień. Bardzo polecam sklep. http://e-przynety.pl/Ja też mogę polecić. Sprawnie, szybko i miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Sklep jeżozwierz można też polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 https://spinningshop.pl/ polecam. Fachowa obsługa, chłopaki mają cierpliwość dla niezorientowanego w sprzęcie klienta. Doradzają spokojnie i z chyba nieskończoną cierpliwością. Byłem osobiście, kogokolwiek tam spotkałem sprawiał wrażenie pozytywnie zakręconego na punkcie wędkarstwa. Jak po zakupach sprawdziłem opinie z tego forum i niezależne testy to faktycznie doradzali najbardziej optymalne rozwiązania, ku mojemu zdziwieniu nie te, które są droższe. Mam porównanie z jeszcze jednym dużym sklepem na terenie Poznania - nie ma porównania. W mojej ocenie - jeśli tylko ktoś z Was będzie miał szansę wybrać się tam osobiście - nie będzie żałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Koledzy. Co się dzieje ze sklepem internetowym Fishing Mart,że nie można się do nich dodzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Może po prostu mają remanent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi