sslonio Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ponieważ nie mogę się zdecydować co do wyboru wędki pstragowej i zastanawiam się co będzie lepsze - seeker SP 652 czy Phenix FX701 proszę użytkowników napiszcie jakie są zalety i być może jakie dostrzegacie wady w swoich wedkach. Ze szklakami nie mam żadnego doswadczenia więc proszę znawców tematu o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Tomku - jesteś z Lublina jak widzę więc wybierz się na małą wycieczkę do pracowni Zbyszka Kawalca i pooglądaj te blanki na żywo.Nie mówiąc o tym ze Zbyszek jest kopalnią wiedzy o obydwu potencjalnych Twoich wędkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ale Zbyszek jest też sprzedawca :-) nie ujmując nic jego wiedzy i doświadczeniu! Zależy mi też na obiektywnej opini użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Opinie na forum są tylko subiektywne. Dlaczego p. Zbyszek mając w ofercie oba interesjące Cię blanki miałby wskazać ten gorszy? Dlaczego wreszcie opinia nieznanego forumowicza ma być bardziej wiarygodna od opini kogoś kto pracował na nią latami a Ty dodatkowo możesz na miejscu sam zobaczyć który blank będzie dla Ciebie lepszy? Nie pojmuję takiego rozumowania. Najlepszą radę dostałeś od Arka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi