leepek Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ciekawe co na to pan Marek? http://allegro.pl/przepisy-ryby-wedkarstwo-rzeczne-spinning-poradnik-i3963178793.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 dwie pieczenie na jednym ogniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) dobre ikona wędkarstwa gotuje Edytowane 20 Lutego 2014 przez budzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 niezbędniki jeden nawet mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Boże... Złów i zjedz... tragedia i obraz tego jak silne jest jednak w Polsce przekonanie o tym, że ryby łowi się tylko po to by je jeść. Ileż to razy odpowiadałem na to głupie pytanie stawiane zazwyczaj z dużym zdziwieniem: "jak to wypuściłeś... to po co ty te ryby łowisz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Boże... Złów i zjedz... tragedia i obraz tego jak silne jest jednak w Polsce przekonanie o tym, że ryby łowi się tylko po to by je jeść. Ileż to razy odpowiadałem na to głupie pytanie stawiane zazwyczaj z dużym zdziwieniem: "jak to wypuściłeś... to po co ty te ryby łowisz?" Ja na takie pytania odpowiadam wyp......j. Edytowane 21 Lutego 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Boże... Złów i zjedz... tragedia i obraz tego jak silne jest jednak w Polsce przekonanie o tym, że ryby łowi się tylko po to by je jeść. Ileż to razy odpowiadałem na to głupie pytanie stawiane zazwyczaj z dużym zdziwieniem: "jak to wypuściłeś... to po co ty te ryby łowisz?" Ja na takie pytanie odpowiadam - A po co ty się rucha..z jak z każdego stosunku nie masz dziecka, chyba nie po to że lubisz Edytowane 21 Lutego 2014 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Tomek... hehe... tak zrobię następnym razem... najwyżej ciocia mnie z testamentu wypier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Tomek... hehe... tak zrobię następnym razem... najwyżej ciocia mnie z testamentu wypier...Moja spytała.Cenzura Edytowane 21 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Tomek zlituj się... tu są nieletni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Dobra luz. Edytowane 21 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Dzięki wam czas w pracy jakoś weselej upływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 No to żarty są przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Podejrzewam że niejeden nieletni gdyby puścił wiązankę, to niejeden wyga by się zgarbił Do cioci jak do cioci, gorzej jakbyś tak babci zripostował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Podejrzewam że niejeden nieletni gdyby puścił wiązankę, to niejeden wyga by się zgarbił Do cioci jak do cioci, gorzej jakbyś tak babci zripostował To ma szlaban na jej rentę .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 No tak... żarty żartami... ale... moje babcie już nie żyją... a ja mam 33 lata i dość dawno temu się finansowo usamodzielniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi