haja1978 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Cholera, tak teraz spojrzałem, ten i bez przeróbek jest ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 ja wiem z czego daniel budowal tego cosia ... udalo mi sie, bez wiekszego problemu, wyczytac w poczatkowej czesci watku Korba od Caiyen, ale rotor nie mam pewności, więc byłbym Pitt wdzieczny, gdybyś wskazał mniej spostrzegawczemu koledze drogę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Wspaniały "niedomyślny" sprzęt.Genialne połączenie mocy z lekkością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Korba od Caiyen, ale rotor nie mam pewności, więc byłbym Pitt wdzieczny, gdybyś wskazał mniej spostrzegawczemu koledze drogę... Widze ze wprawne oko "konia tuczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 kiedys byly dostepne czerwone bodys, rotory, szpule, korby i zaslepki w roznych kolorach, to byla generacja pierwszej certate ... ciekawe ilu z was to jeszcze pamieta? to byly czasy, kiedy mozliwosc zlozenia sobie prawdziwego 'customa' byla podana na tacy ... szkoda, ze daiwa odeszla od tego modelu Pitt, Tylko kto chce miec czerwony kolowrotek ...? Po tych czerwonych Certatach Daiwa jeszcze miala w ofercie w 2010 roku Exist HC Custom Body. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 ..Daniel, nie pasi mi tylko ten codename ( analogicznie do opisów Twoich wędek)...nie było czegoś mocniejszego w stylu np. Black Sabbath lub chociaż Judas Priest? Ksiądz kojarzy się tak jakoś dwuznacznie...no chyba, że to zamierzone P.S młynek klasa, mam nadzieję go "pomacać" nad Oder River...Kolowrotek zdecydowanie skierowany na Odre. Wiec na pewno bedzie okazja Rownowaga w przyrodzie musi byc. Jak wedki szatanskie, to kolowrotek dba o chody po drugiej stronie barykady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Pitt, Tylko kto chce miec czerwony kolowrotek ...? Po tych czerwonych Certatach Daiwa jeszcze miala w ofercie w 2010 roku Exist HC Custom Body. wiesz, zawsze byla mozliwosc, kolor byl kupa ale sam pomysl byl super Korba od Caiyen, ale rotor nie mam pewności, więc byłbym Pitt wdzieczny, gdybyś wskazał mniej spostrzegawczemu koledze drogę... rotor to bedzie chyba emeraldas cos tam cos tam ... colossal bodajze ... ale nie gwarantuje, nie jestem jakims sprzeciazem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 certate red custom body w połączeniu z korbką ZPI carbon red i szpulką RCS, to dla mnie jeden z najładniejszych kręciołków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 rotor to bedzie chyba emeraldas cos tam cos tam ... colossal bodajze ... ale nie gwaranatuje, nie jestem jakims sprzeciazemTak jest, już mi Guzu przypomniał o "pistacji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 A taki to też Real Custom?Najważniejszego na zdjęciu nie widać - czyli wyższego niż standardowe w MB przełożenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 to chyba zwykły Morethan ze szpulą RCS i korbką zmienioną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 ...i przełożeniem 5,2:1 w wersji Hyper Digigear.Kabłąk natomiast wywodzi się z kręgów kościelnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Chyba nawet kręciłem tym dziwolągiem Nie ząbkował więc bebechy muszą być od Shimano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Daiwa powinna odkupić od Guza patent i sprzedawać poszczególne elementy. Na zasadzie DIY A młynek przezafajny! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Kapcie mi spadły.Młynek śliczny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 A mnie się przypomina (chociaż wcale nie jestem pamiętliwy ), że całkiem niedawno, autor wątku i "składaka", się podśmiewał szyderczo z "domowego chałupnictwa"... :whistling: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Strasznie się cieszę że u nas też są fascynaci którzy potrafią się nieźle zabawić . Bardzo fajnie Daniel . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 A mnie się przypomina (chociaż wcale nie jestem pamiętliwy ), że całkiem niedawno, autor wątku i "składaka", się podśmiewał szyderczo z "domowego chałupnictwa"... :whistling: Herr Zorro, Tu nie ma malowania w zaciszu domowym i akcji typu każda gmina buduje swoja tedezetke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Daniel , bardzo mi się podoba ta maszynka, musisz to opatentować Napisy Megabass, Exist = marzenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Pełen podziwu i zachwytu jestem .Daniel, czy do tej konstrukcji potrzebne były jakieś narzędzia bardziej specjalistyczne od śrubokręta i kluczy?Rozumiem, że zdobycie informacji na temat pasowania poszczególnych części to mozolna praca. Czy też, z góry wiedziałeś jakich komponentów użyjesz?W każdym razie jestem pod wrażeniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Z pewna doza niesmialosci powiem: zawsze uwazalem ze Daniel był zaciekłym "zwolennikiem" Shimano hmmmm a teraz pokazuje nam swoja "perle w koronie"w nowym stuningowanym wcieleniu Daiwy co mnie cieszy pewnie ku oburzeniu shimano-maniakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Pełen podziwu i zachwytu jestem .Daniel, czy do tej konstrukcji potrzebne były jakieś narzędzia bardziej specjalistyczne od śrubokręta i kluczy?Rozumiem, że zdobycie informacji na temat pasowania poszczególnych części to mozolna praca. Czy też, z góry wiedziałeś jakich komponentów użyjesz?W każdym razie jestem pod wrażeniem .Nic nie było przerabiane. Ani giete. Jak układanie lego .Śrubokręt i klucz.Polecam ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Kompatybilność modeli/części= można robić co się chce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Kompatybilność modeli/części= można robić co się chce.Daiwa...i spolka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Nic nie było przerabiane. Ani giete.Jak układanie lego .Śrubokręt i klucz.Polecam ! O nie! Nie z moimi zdolnościami manualnymi .Muszę zadowolić się uciechą oglądania i podziwianiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi