Skocz do zawartości

Czym kreci Guzu ? - czyli kolowrotek, ktory nie istnieje

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

kiedys byly dostepne czerwone bodys, rotory, szpule, korby i zaslepki w roznych kolorach, to byla generacja pierwszej certate ... ciekawe ilu z was to jeszcze pamieta? to byly czasy, kiedy mozliwosc zlozenia sobie prawdziwego 'customa' byla podana na tacy ... szkoda, ze daiwa odeszla od tego modelu :rolleyes:

Pitt, 

Tylko kto chce miec czerwony kolowrotek ...? :D

Po tych czerwonych Certatach Daiwa jeszcze miala w ofercie w 2010 roku Exist HC Custom Body. 

..Daniel, nie pasi mi tylko ten  codename ( analogicznie do opisów Twoich wędek)...nie było czegoś mocniejszego w stylu np. Black Sabbath lub chociaż Judas Priest? Ksiądz kojarzy się tak  jakoś dwuznacznie...no chyba, że to zamierzone ;)

P.S młynek klasa, mam nadzieję go "pomacać" nad Oder River...

Kolowrotek zdecydowanie skierowany na Odre. Wiec na pewno bedzie okazja :)

Rownowaga w przyrodzie musi byc. Jak wedki szatanskie, to kolowrotek dba o chody po drugiej stronie barykady ;)

Pitt, 

Tylko kto chce miec czerwony kolowrotek ...? :D

Po tych czerwonych Certatach Daiwa jeszcze miala w ofercie w 2010 roku Exist HC Custom Body. 

wiesz, zawsze byla mozliwosc, kolor byl kupa ale sam pomysl byl super

Korba od Caiyen, ale rotor nie mam pewności, więc byłbym Pitt wdzieczny, gdybyś wskazał mniej spostrzegawczemu koledze drogę... :)

rotor to bedzie chyba emeraldas cos tam cos tam ... colossal bodajze ... ale nie gwarantuje, nie jestem jakims sprzeciazem

• Like 1

A mnie się przypomina (chociaż wcale nie jestem pamiętliwy :rolleyes: ), że całkiem niedawno, autor wątku i "składaka", się podśmiewał szyderczo z "domowego chałupnictwa"... :whistling: :whistling: :whistling:

Herr Zorro,

Tu nie ma malowania w zaciszu domowym i akcji typu każda gmina buduje swoja tedezetke :)

Pełen podziwu i zachwytu jestem :) .

Daniel, czy do tej konstrukcji potrzebne były jakieś narzędzia bardziej specjalistyczne od śrubokręta i kluczy?

Rozumiem, że zdobycie informacji na temat pasowania poszczególnych części to mozolna praca. Czy też, z góry wiedziałeś jakich komponentów użyjesz?

W każdym razie jestem pod wrażeniem :) .

Pełen podziwu i zachwytu jestem :) .

Daniel, czy do tej konstrukcji potrzebne były jakieś narzędzia bardziej specjalistyczne od śrubokręta i kluczy?

Rozumiem, że zdobycie informacji na temat pasowania poszczególnych części to mozolna praca. Czy też, z góry wiedziałeś jakich komponentów użyjesz?

W każdym razie jestem pod wrażeniem :) .

Nic nie było przerabiane. Ani giete.

Jak układanie lego .

Śrubokręt i klucz.

Polecam !

• Like 3