Baars Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Prawie jak na Bugu... Oj to były czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 dlaczego gorzej z rybami? Wyłowiłeś wszystkie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Wschód słońca nad Odrą. Z zachodu nadciągał totalny kataklizm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jesień nad Odrą.Niestety robione telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Odrzański Zmierzch... Edytowane 9 Stycznia 2013 przez wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 wildriver jak się nie mylę to nasze fotki dzieli tylko most kolejowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Faktycznie,musisz tamte rejony znać na pamieć,w moim przypadku to wypad gościnny.Jak się tam łowiło,patrząc na fotke to od razu piękniej wygląda.Wyobraźnia działa,w twoim zdjęciu padły bolki 70teczka i ok.55+,fajna miejscówka.Pewnie będąc tam częściej można niezłe kabany tam namierzyć... p.s.Fajna focia rybnej Oderki Edytowane 10 Stycznia 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 To i ja coś dorzucę .Manhattan Dłuuuga główka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 I kawałeczek Wrocławskiej Oderki też się znajdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 10 Stycznia 2013 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 204 (1024x681).jpgWidac ze to Pomorsko:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Widac ze to Pomorsko:pmoje rewiry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 moje rewiry Dokładnie.Na przeciwległym brzegu, pierwsza główka w prawo, od promu (ta widoczna), dała mi dawno temu, pierwszego w życiu bolka 70+cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Znane i oblegane.. kawałek w góre strzeliłem sandacza 90+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Dokładnie.Na przeciwległym brzegu, pierwsza główka w prawo, od promu (ta widoczna), dała mi dawno temu, pierwszego w życiu bolka 70+cmhehe no nie mogę.Ja w tamtym roku swojego pierwszego i jak do tej pory jedynego bolka złowiłem po tej samej stronie rzeki co ty tylko dwie główki w lewo od promu.Bolek co prawda 45cm ale zawsze to bolek.W tym roku zapoluje znowu na niego,może podrośnie trochę i złamie 50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dokładnie.Na przeciwległym brzegu, pierwsza główka w prawo, od promu (ta widoczna), dała mi dawno temu, pierwszego w życiu bolka 70+cmTakie bolki nazywa sie tresowane. Mysle ze takie najlatwiej zlapac. Dlaczego?? Sa przyzwyczajone do halasu... Ja swojego tez pierwszego w zyciu takze zlapalem glowke kolo promu ale w Brodach Sulechowskich ;] Takze 70+ Cieszylem sie jak mlody hehe Niezapomniane przezycie tak i w moim wydaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Tu ie bardzo Edytowane 13 Lutego 2013 przez Tomislawus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałSt Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Część Parę fotek z okolic Wilkowa Pozdr Czaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 W oczekiwaniu na ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 I wyścig trwa .Pomiędzy dwoma pięknymi rzekami . szkoda że "Bajkowy Bug" nie gości .Pewien jestem że, urok ma nie mniejszy niż Wisła i Odra .Tak czy inaczej, Odra jest mi najbliższa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Niestety nie miałem przyjemności gościć nad królową polskich rzek, a Odrę tylko w paru miejscach odwiedziłem, ale pewnie każda woda ma swój urok. Pozdr Czaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Czaro - ta "zielona" fotka z okolic Wilkowa..... no miodzio podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dzisiejszy zachodzik koło Głogowa, woda od wału do wału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Super moment -zdjęcie ,ale wąziutko u Ciebie Piotrze.Piękny zachód -słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi