Skocz do zawartości

Bajkowa Odra - foto.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

:D Faktycznie,musisz tamte rejony znać na pamieć,w moim przypadku to wypad gościnny.Jak się tam łowiło,patrząc na fotke to od razu piękniej wygląda.Wyobraźnia działa,w twoim zdjęciu padły bolki 70teczka i ok.55+,fajna miejscówka.Pewnie będąc tam częściej można niezłe kabany tam namierzyć...

p.s.Fajna focia rybnej Oderki

Edytowane przez wildriver

Dokładnie.

Na przeciwległym brzegu, pierwsza główka w prawo, od promu (ta widoczna), dała mi dawno temu, pierwszego w życiu bolka 70+cm

hehe no nie mogę.Ja w tamtym roku swojego pierwszego  i jak do tej pory jedynego bolka złowiłem  po tej samej stronie rzeki co ty tylko dwie główki w lewo od promu.Bolek co prawda 45cm ale zawsze to bolek.W tym roku zapoluje  znowu na niego,może podrośnie trochę i złamie 50cm  ;)

Dokładnie.

Na przeciwległym brzegu, pierwsza główka w prawo, od promu (ta widoczna), dała mi dawno temu, pierwszego w życiu bolka 70+cm

Takie bolki nazywa sie tresowane. Mysle ze takie najlatwiej zlapac. Dlaczego?? Sa przyzwyczajone do halasu... Ja swojego tez pierwszego w zyciu takze zlapalem glowke kolo promu ale w Brodach Sulechowskich ;] Takze 70+ Cieszylem sie jak mlody hehe Niezapomniane przezycie tak i w moim wydaniu.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...