Popeye Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Mansik, Górzyca woj. Lubuskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 A co to za silosy tam teraz postawili ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 spycharek, koparek tam troche stoi. Wal robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 A tak wygląda Odra zimą 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 A tak wygląda Odra zimą Piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Slavobeer dzięki,miało być bajkowo, to chyba jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Świetne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Artur dziękuję,trochę zmarzłem, ale opłacało się . Zrobiłem też fotkę w innej porze roku, ale zimowa sceneria jest ładniejsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Banjo zdjęcie genialnie oddaje magię światła, po nad to jest zrobione perfekcyjnie zastanawiam się, jakiego filtra użyłeś, neutralny 4x, czy aż 8x? Fajnie by wyglądało zdjęcie wykonane tego samego miejsca w lecie i połączenie tych zdjęć w jedno lub gdyby były zestawione ze sobą. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Madpaw dziękuję,ale można by było coś zrobić jeszcze z górą zdjęcia. Użyłem filtrów neutralnych szarych firmy Hitech, w zależności od pory dnia używam ND 0.3 lub 0.6 lub 0.9. Robiłem zdjęcia po zachodzie słońca.Umieszczone są dwa zdjęcia, tuż nad twoją odpowiedzią zdjęcie zrobione latem, a jeszcze powyżej zrobione zimą. Niestety nie udało mi się zrobić idealnie z tego samego miejsca i poziom Odry był inny w tych porach roku. Zgranie tego wszystkiego wymagałoby częstego jeżdżenia w to miejsce. A z czasem to wiadomo .Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Była noooocka nieodzowny element nadrzecznych miejscówek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Oj, tęskno mi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 tak mi się pśtrykło..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mglisty grudzień, zamiast kija mogłem zabrać aparat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Z dzisiejszego szybkiego wypadu po pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Mój maly raj... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptus Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Odra jest magiczna... czasami... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptus Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Duża woda - czas czekania... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Chwile przed wysoką wodą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 ..tasiek, lepiej Ci wychodzi 3manie wędki niż aparatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Patu wiem jak bardzo lubisz kolor różowy , więc jak zobaczyłem to niebo to pstryknąłem dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 ...szczegolnie na keitechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 pozazdrościć Wam tej Odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi