zben Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Witam kolegów i proszę o pomoc,poszukuję wodzika do Aero GT 3000 w schemacie budowy Super AERO GT 3000 występuje pod numerem 4678.Ta część w obu modelach jest taka sama,jest to element posuwu szpuli,po prostu się starł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO47 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 ~zbenNapisz lub zadzwoń do gościa z allegro(bebe856) co ma ,,szrot,,z częściami do Shimano. beata.gu@gazeta.pltel 722111236 Ma lub miał tą część...wiem bo sam przez przypadek niedogadania sie o jaką część mi chodzi podesłał mi tą fotkęczęści o którą ci chodzi o nr 4678......39zł chciałPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Mam taki element od Super1500GT - możliwe, że jest identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zben Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Może być to samo, średnica wodzika w moim kołowrotku to około 4.95 mm.(mierzyłem suwmiarką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zben Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Tak wygląda wodzik z mojego Aero.Jeżeli wymiar i wygląd jest taki sam jak w twoim @Voldemort,to możemy pogadać o odkupieniu od ciebie tej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jutro pomierzę dokładnie "mój" wodzik i dam znać na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Pomiary zrobiłem ręczną suwmiarką:szerokość okrągłego elementu 5,65mm"łapek" na tym elemencie 5,8mmwysokość całości 8,1mmWklejam jeszcze zdjęcia - tyle mogę pomócJeśli będzie Ci pasował taki wodzik - daj znać na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Szerokością się nie sugerujcie powiedzmy 5,85 czy 5,80 tu wchodzi łożysko o średnicy 6mm bodajże MR 63ZZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zben Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Sprawa wodzika jest finalizowana z kolegą @Voldemort , jak zamontuję wodzik to dan znać czy pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zben Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Wodzik od kolegi @Voldemort zamontowany pasuje idealni i super działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi