Skocz do zawartości
  • 0

ponton 360cm+8km

Patryk1125

Pytanie

Mam takie pytanko lata ktos takim zestawem jak w temacie. Ponton 360cm+8km silnik 4t?

Interesuje mnie czy jest szansa sprawnie sie tym poruszac miedzy miejscowkami we 2 osoby na pokladzie.

Uprzedzajac pytania czy nie lepiej kupic 9.9km odpowiem pewnie, ze lepiej ale ciezko znalesc cos konkretnego w dobrym stanie i cenie.

Latwiej juz o 15-tke ale te skolei swoje waza i targanie calego majdanu piwnica-samochod i samochod-piwnica moze byc dosc meczace...

Do zeszlego roku plywalem z 2-suwem tohatsu. Ponton wchodzi w slizg w jakies 10-20 sek.,predkosc max cos pod 3dyszki.

O dziwo szybciej wchodzi w slig moj wild lake 360niz pro marine 320 z zapieta toska na pawezy.

Edytowane przez Patryk1125

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja się chętnie dowiem ;]

Pojechała do Ciebie ???????????????

Ależ prosze :)

Łukasz posiada ponton 300cm i przypinanie do niego silnika 15km jest bez sensu a nawet troche niebezpieczne zwlasza gdy sie plywa samemu....

Dalem mu namiar na yamahe 8km w dobrych pieniadzach a ta od Ciebie odsprzedal mi :)

Ot cala historia

• 0

Jeśli chcesz pogodzić moc i wagę wybierz dwusuwa np: Yamaha 9,9km i odblokuj(bądź kup odblokowaną) na 15km, silnik waży jak się nie mylę 36kg a będziesz miał moc do szybkich zmian miejscówek.

Mam taki silnik zapięty do Wigry 355 i w dwie osoby z kupą szpeju leci ponad 30km/h.

Tak jak już inni wspominali "mocy nigdy za mało"!!!