Patryk1125 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Mam takie pytanko lata ktos takim zestawem jak w temacie. Ponton 360cm+8km silnik 4t?Interesuje mnie czy jest szansa sprawnie sie tym poruszac miedzy miejscowkami we 2 osoby na pokladzie.Uprzedzajac pytania czy nie lepiej kupic 9.9km odpowiem pewnie, ze lepiej ale ciezko znalesc cos konkretnego w dobrym stanie i cenie.Latwiej juz o 15-tke ale te skolei swoje waza i targanie calego majdanu piwnica-samochod i samochod-piwnica moze byc dosc meczace...Do zeszlego roku plywalem z 2-suwem tohatsu. Ponton wchodzi w slizg w jakies 10-20 sek.,predkosc max cos pod 3dyszki.O dziwo szybciej wchodzi w slig moj wild lake 360niz pro marine 320 z zapieta toska na pawezy. Edytowane 23 Lutego 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Patryk jakbys zdecydował sie na tani czajnik na licencji yamahy 9,9 lub 15 to chetnie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk1125 Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Panowie mieliście racje ciężar takiej 15-tki wcale nie jest aż taki straszny, spokojnie można to nosić....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 lyknąłeś od yamesty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk1125 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 tak mam tą yamahe międzyczasie była jeszcze w innych rękach ale........zbyt długo by opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Dobry motor,posłuży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) tak mam tą yamahe międzyczasie była jeszcze w innych rękach ale........zbyt długo by opowiadać Ja się chętnie dowiem ;] Pojechała do Ciebie ??????????????? Edytowane 28 Lutego 2014 przez jamesty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk1125 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Ja się chętnie dowiem ;] Pojechała do Ciebie ???????????????Ależ prosze Łukasz posiada ponton 300cm i przypinanie do niego silnika 15km jest bez sensu a nawet troche niebezpieczne zwlasza gdy sie plywa samemu....Dalem mu namiar na yamahe 8km w dobrych pieniadzach a ta od Ciebie odsprzedal mi Ot cala historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Super że każdy zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paawelek83 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Jeśli chcesz pogodzić moc i wagę wybierz dwusuwa np: Yamaha 9,9km i odblokuj(bądź kup odblokowaną) na 15km, silnik waży jak się nie mylę 36kg a będziesz miał moc do szybkich zmian miejscówek.Mam taki silnik zapięty do Wigry 355 i w dwie osoby z kupą szpeju leci ponad 30km/h. Tak jak już inni wspominali "mocy nigdy za mało"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 No kurczę wiekszy ponton mi niestety nie potrzebny narazie a jednak ta 15 okazała się za duża. Niech dobrze służy, a jeszcze się na rybki umówimy i będzie okazja popływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Patryk1125
Mam takie pytanko lata ktos takim zestawem jak w temacie. Ponton 360cm+8km silnik 4t?
Interesuje mnie czy jest szansa sprawnie sie tym poruszac miedzy miejscowkami we 2 osoby na pokladzie.
Uprzedzajac pytania czy nie lepiej kupic 9.9km odpowiem pewnie, ze lepiej ale ciezko znalesc cos konkretnego w dobrym stanie i cenie.
Latwiej juz o 15-tke ale te skolei swoje waza i targanie calego majdanu piwnica-samochod i samochod-piwnica moze byc dosc meczace...
Do zeszlego roku plywalem z 2-suwem tohatsu. Ponton wchodzi w slizg w jakies 10-20 sek.,predkosc max cos pod 3dyszki.
O dziwo szybciej wchodzi w slig moj wild lake 360niz pro marine 320 z zapieta toska na pawezy.
Edytowane przez Patryk1125Odnośnik do komentarza
35 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi