Kacp Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Witam,Woda niska ale ziele się trzyma. Szczupaczki zaczynają gryżć jednak rewelacji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 No właśnie to ziele mnie martwi, jak byłem latem to przez nie nic nie połowiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ziele jest ale ponad wodą zaczyna już gnić i obsychać. Pod wodą też o wieeele mniej zielska niz latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 doszły mnie słuchy o zlowionych 3 szczupłych. 68 60 i 58 Cm co jak na mój odcinek liwca jest super wynikiem. niestety wszystkie zostały zabrane z łowiska pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 doszły mnie słuchy o zlowionych 3 szczupłych.68 60 i 58 Cm co jak na mój odcinek liwca jest super wynikiem. niestety wszystkie zostały zabrane z łowiskapozdrawiamPrawdziwe okazy jak na Liwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 dziś na 4 godziny boczowania wody zero kontaktu z rybą. Na dodatek 5 zetwanych gum i złamaną wędka......kolega jednak wyrwał okonia na 30 Cm lecz to już na starorzeczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 a co tam się wczoraj działo na odcinku Węgrów-Liw - kilka aut nad wodą i sporo wędkujących, coś konkretnego zaczęło brać czy jakieś zarybienie zrobili ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 możliwe , że jakieś konkretne szczupłe zaczęły brać a wieści się szybko niosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam.W sobotę w okolicy wsi Wólka Proszewska Został złowiony szczupak o wadze 5.5kg. Szczupak jakżeby inaczej został zberetowany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Niestety, problem tej rzeki. Lokalesi nie uznają C&R, ale pojawiają się wyjątki od reguły. Edukacja przynosi skutki. W ubiegłym tygodniu została wypuszczona prawie metrówka (niemierzona, ale na oko miała wymiar). Złowił ją gość z ................., który mieszka 100 m od rzeki i łowi 3 godziny każdego z 365 dni w roku.Idzie ku dobremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Pewnie już nie ma gdzie upychać w domu tych co zabrał w pozostałe 364 dni, żona i dzieciaki rzygają z przejedzenia tymi rybami więc wypuścił... Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmo Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Lokalesi nie uznają C&R, ale pojawiają się wyjątki od reguł Powiem Ci Bartek, że trochę się poprawia, kilku młodych już wychowałem, choć znakomita większość dalej bierze w torebkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Dokładnie. Jeszcze apropo tego szczupaka to słyszałem komentarze, że "taka maciora, że się worek rwał. Trzeba było w dwa worki wsadzić"Żenada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 @Kacp, to nie ten. Dwa dni później sąsiad złowił 5.75, nie został zmierzony, ale został zabity Ostatnich kilka kontroli przywraca "normalność" rzece, ale problem bandytów jest niemierzalny, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ja mówiłem o tym szczupaku z okolic Wólki Proszewskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Wczoraj krótki wypad za okonkiem, lecz silny wiatr nie za bardzo dał pomachać Brań zero, w efekcie 1 pizdolecik Pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ja od jutra zaczynam urlop, więc zrobię mały rekonesans na odcinku Mokobody- Wólka...a niech zobaczę, że ktoś w kalosza chowa małego zębatego, to będzie miał ciepło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 dokładnie, tak wiało, że się odechciewało wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Panowie mam takie pytanko, a mianowicie czy ktoś próbował łowić bądz łowi zimnego klenia na liwcu (listopad/grudzień lub bardzo wczesną wiosną jak tylko puści lód) ? Próbowałem 2 lata pod rząd po kilka wypadów i ani jednego kontaktu z rybą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmo Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Próbowałem w grudniu, lecz z marnymi efektami (tu trzeba zaznaczyć, że jestem początkujący jeśli chodzi o ten gatunek), wiosną natomiast jest ten problem, że kleniowe miejsca znajdują się w odcinkach - zimowiskach objętych zakazem połowu do końca marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Jeszcze nie próbowałem ale zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 A na odcinku przyujściowym ktoś próbował na wiosnę? Często bywam w okolicach Urli ale tylko kilka razy łowiłem i nigdy na klenie się nie nastawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 do ujscia mam najbliżej ale niemal nigdy tam nie łowie... bardzo płytko i nieciekawe dno (piach,piach,piach), najlepsze wyniki miałem zawsze w okolicach Nadkole, Świniotop, Loretto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Może jakby człowiek zaczynał od Loretto to by wymodlił kilka brań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmo Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 http://www.tygodniksiedlecki.com/t27763-listopadowy.szczupak.htm Kolejny zeżarty :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi