rothen Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin81 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Witam Majówka już dawno za nami, a jak z efektami nad liwcem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 W ramach majówki zarybiliśmy Liwiec narybkiem szczupaka. Na całej długości rzeki pojawiło się kilkadziesiąt tysięcy mikrusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin81 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Panowie a jak wygląda miejscówka ujścia Liwca do Bugu? Jest tam gdzie połowić? Jak wygląda temat z dojazdem do rzeki? Dzięki za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Panowie a jak wygląda miejscówka ujścia Liwca do Bugu? Jest tam gdzie połowić? Jak wygląda temat z dojazdem do rzeki? Dzięki za wskazówki Hejo, dojście, dojazd jest aż za dobry... co przekłada się na presję.Generalnie płytko jak to na ujściu. Sam Liwiec to powiedzmy odcinek Loretto - Nadkole - most w Kamieńczyku.Najfajniej się chyba brodzi. Są odcinki z kiepskim dojściem z brzegu i łatwiej do dołków się dostać.Ujście jak o ujście, piaskowe. Często już na samym Bugu tworzą się przykoski i tam coś tam daję. Liwiec na tym odcinku dawał mi głownie okonie, szczupaczki sporadycznie trafiały się kluski i mały sandacz. Bug - na ujściu trafiały się ładne okonie. Sportowy Bolek, jakieś tam szczupaczki, sandaczki. W zeszłym roku zagrodzili dojazd na łąkę po prawej stronie Liwca i zrobiło się trochę ciszej i czyściej.Skończył się quady, ogniska i pijackie ryki... jak jest w tym roku nie wiem, jeszcze nie dotarłem. Acha na Bugu uważaj na "czerwoną wodę" w sensie jak z Liwca idzie wyższa woda po opadach, sypie piachem i wtedy wszystko co żywe ucieka "za" Liwiec w górę rzeki. Edyta: parę fotek dla klimatu Edytowane 14 Maja 2015 przez mazur.t 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Jak się będziesz wybierał to daj koniecznie znać....inaczej wpierdziel jak nad wodą spotkam ehhehehhe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 ...jak jest w tym roku nie wiem, jeszcze nie dotarłem. Da rade wjechać, ale podobno potrafi się ktoś pojawić i pogonić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin81 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Pogonić i psem poszczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Hejo, dojście, dojazd jest aż za dobry... co przekłada się na presję.Generalnie płytko jak to na ujściu. Sam Liwiec to powiedzmy odcinek Loretto - Nadkole - most w Kamieńczyku.Najfajniej się chyba brodzi. Są odcinki z kiepskim dojściem z brzegu i łatwiej do dołków się dostać.Ujście jak o ujście, piaskowe. Często już na samym Bugu tworzą się przykoski i tam coś tam daję. Liwiec na tym odcinku dawał mi głownie okonie, szczupaczki sporadycznie trafiały się kluski i mały sandacz. Bug - na ujściu trafiały się ładne okonie. Sportowy Bolek, jakieś tam szczupaczki, sandaczki. W zeszłym roku zagrodzili dojazd na łąkę po prawej stronie Liwca i zrobiło się trochę ciszej i czyściej.Skończył się quady, ogniska i pijackie ryki... jak jest w tym roku nie wiem, jeszcze nie dotarłem. Acha na Bugu uważaj na "czerwoną wodę" w sensie jak z Liwca idzie wyższa woda po opadach, sypie piachem i wtedy wszystko co żywe ucieka "za" Liwiec w górę rzeki. Edyta: parę fotek dla klimatu PICT1292.JPG PICT1314.JPG PICT0823.jpgPanowie dzięki za pomoc i rady. Jak się tam pojawię to zdam relację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 ale się musiałem naklikać żeby znaleźć utracony wątek ...na moim starym odcinku płycizna - od Łochowa do Kamieńczykajakie wieści z minionych kilku miesięcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Fajne zdjecie, mozesz wstawiac wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Aż miło popatrzeć I pomyśleć, że na moim odcinku Liwiec wygląda jak strumyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Super. Z jakiego odcinka to zdjęcia? Aż kusi mały spływik pontonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Jakim sprzetem te hdr cykasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ciągle bardzo mało wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusx_29 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 a jak panowie miętus w tym roku? próbował ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Jak sytuacja na Liwcu łowi ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Dzień dobry Kolego Robercie - http://jerkbait.pl/topic/29579-powitanie-na-jerkbaitpl/ Na Liwcu duża woda, zaczyna wylewać na łąki, ciężko dojść do rzeki. Mówię o odcinku powyżej Węgrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 w ub sobotę wracałem z Sokołowa Podl. - woda przed tamą w Kamieńczyku BAJKOWA, trochę poniżej linii brzegowej, poniżej tamy to co widać z drogi też wyglądało ładnie. Wędkujących nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) jak tam sytuacja na Liwcu? okonie biorą? mam zamiar w sobotę się wybrać nad Liwiec w okolicach Siedlec, chciałbym wiedzieć jaki poziom wody, czy nie wylał, chcę spróbować pochodzić za okoniem z lekkim spinningiem Edytowane 30 Marca 2016 przez andrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusx_29 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Woda w okolicach Chodowa trochę podwyższona, ale fajna. Można porzucać. Ale musimy poczekać do piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrus Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Woda w okolicach Chodowa trochę podwyższona, ale fajna. Można porzucać. Ale musimy poczekać do piątku.wiem, wiem o zakazie połowu na zimowiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi