mazur.t Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Miałem wrzucić wcześnie... ale zapomniałem Fotki z początku marca. Okolice Kamieńczyka i NadkolaPozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dzisiaj 6 godzin na Liwcu od mostu w Zaliwiu Piegawkach i w górę ok 4km. Kilkanaście drobnych okonków, 3 szczupaczki i jeden jazio ok 25 cm.woda sporo opadła , drobnica stpi już przy brzegach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Na co braly okonie? Probowalem chyba wszystkiego i tylko szczupaki sie czepialy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 50/50 cykada i micro jigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 A no wlasnie. Strasznie zalowalem ze nie zabralem micro jigow. No ale pogoda chociaz dopisala. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Jutro jade z tym samym orężem na ujście liwca zobaczymy co się będzie działo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam zamierzam spędzić 2dni majówki nad Liwcem zaraz przy Łochowie. Może ktoś dałby jakąś porade. Gdzie, co, jak:) ogólnie chyba zabiorę Muchowke więc pytanie czy jest tam sporo klenia. A i pytanie w Łochowie można wykupić pozwolenie na dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Czasem chodzę tu z muchówką.Może bez rewelacji ale klenia jak najbardziej można tu spotkać. Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez nord91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam zamierzam spędzić 2dni majówki nad Liwcem zaraz przy Łochowie. Może ktoś dałby jakąś porade. Gdzie, co, jak:) ogólnie chyba zabiorę Muchowke więc pytanie czy jest tam sporo klenia. A i pytanie w Łochowie można wykupić pozwolenie na dwa dni Jak od lat opłacić można tak: http://www.pzw.org.pl/siedlce/cms/8800/zezwolenia_okresowe_2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Łochów to Siedlce a nie Mazowiecki ??Kurde, panowie że się tak podepnę. Brok w okolicach Zarąb Kościelnych, to jaki okręg będzie, sie pogubiłem w mapkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Łochów to PZW Siedlce na bank. A brak to chyba Mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Okręg siedlecki to Bug Nr 4 od ujścia rz. Mętnej do ujścia rz. Nurzec, dalej Bug Nr 5 do ujścia rz. Liwiec to okręg mazowiecki, na którym wędkarze siedleccy mogą nieodpłatnie łowić, dalej w dół rzeki mazowiecki. Z tego wynika że Brok jest nad obwodem nr 5 (ujście Liwca w Kamieńczyku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Brok to na 100% mazowiecki, blisko nam, polecam trochę zakrętów powyżej Zarąb, Koscielnych. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 No to zabieram Muchołapkę i trochę pomacham w majówkę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Okręg siedlecki to Bug Nr 4 od ujścia rz. Mętnej do ujścia rz. Nurzec, dalej Bug Nr 5 do ujścia rz. Liwiec to okręg mazowiecki, na którym wędkarze siedleccy mogą nieodpłatnie łowić, dalej w dół rzeki mazowiecki. Z tego wynika że Brok jest nad obwodem nr 5 (ujście Liwca w Kamieńczyku) Wydaje mi się że Liwiec jest tylko siedlecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Liwiec jest siedlecki..brok to OM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Dziś byłem w okolicach Łochowa ze spinningiem.Woda wysoka jak nigdy, mętna, żadnych brań ani kontaktu.Osownica pełna Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez nord91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Ja spędziłem 2dni nad Liwcem ale woda jest tak wysoka, że ledwo co się trzyma w korycie. Biorąc pod uwagę, że miałem tam łowić pierwszy raz darowalem to sobie i wedkowalem nad stawianym, też bez efektów tak swoją droga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Liwiec, Sowia Góra a raczej jezioro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Moze wypowie sie ktos kto cos zlowil przez te ostatnie dni Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Kilka dni wczesniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 A dzisiaj jak? Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) Dziś nie byłem A jak na Długiej(rzece) ?Niedawno byłem i jakaś drobnica się pokazywała Edytowane 13 Maja 2017 przez nord91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Nie wiem, ja ze wsi nie z rzeki Widze ze w zaliwiu juz 225cm to dobrze bo opada. Oby na dobre. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) Z tego co pamietam zdjecie robiłem przy stanie 280cmW każdym razie przy stanie alarmowym Edytowane 13 Maja 2017 przez nord91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi