marioligi Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Super sprawa.... Zobaczcie, że nawet nie jest to skomplikowane Gdyby chociaż tylko w sprawach ochrony ryb - przestrzegania limitów i regulaminów inne Okręgi zapragnęłyby zrobić mały krok z powołaniem Etatowych Straży.. Wykupujesz zezwolenie(wędkarz) lub licencję(rybak) - podpisujesz zgodę na zapłatę kary umownej w razie stwierdzenia przez odpowiednie służby naruszenia regulaminu ustalonego przez dzierżawcę....Etatowa Straż i inne służby kontrolują i wędkarzy i rybaków:) Za pieniążki z kar finansujemy działalność Etatowej Straży i zarybiamy wodę.....Ryb jest więcej. Zwiększa się świadomość wędkarzy:)Fajne marzenia:)Ale pozytywnie małe kroki i do przodu:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Jeśli chodzi o haki to starczy zadzior zagiąć, czy muszę piłować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trapers Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Jeśli chodzi o haki to starczy zadzior zagiąć, czy muszę piłować?Wystarczy zagiąć ???? Edytowane 1 Grudnia 2018 przez Trapers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Na 24/25 stronie była mała inicjatywa spotkać się nad Liwcem w większym gronie Może byśmy zrealizowali ten pomysł bliżej wiosny? ktoś chętny? Edytowane 1 Lutego 2019 przez nord91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ja bym respektował ????jakie rejony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terionik Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ja tez bardzo chętnie Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Może Starawieś, Liw lub Węgrów?Można by zrobić ognisko a może nawet aukcje, a zebrane środki przekazać na Liwiec. Edytowane 2 Lutego 2019 przez #Nord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 zebrane środki przekazać na Liwiec.No chyba na wódkę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Jeśli będzie wypita nad Liwcem to ok Edytowane 2 Lutego 2019 przez #Nord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Sowia Góra może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Mi pasuje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Termin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Środek marca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Może poczatek kwietnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Myślę, że trzeba to uzależnić od stanu wody w rzece, żeby zjechać z asfaltu chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Na ten odcinek no kill to i ja się będę musiał wybrać. W Kisielanach kojarzę most drogowy na drodze biegnącej od DK2 w stronę Mokobodów. Czy ktoś podpowie, gdzie jest tama w Kisielanach, od której zaczyna się odcinek no kill? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Byłem tam pare razy ale jakiejś rewelacji tam nie ma. Mapka pokazuje co i jak. Prawa autorskie ma pewien Pan z Siedlec. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Tez zamierzam zwiedzić ten odcinek wiosną. Nigdy jeszcze nie wędkowałem w tym miejscu mimo że Liwiec znam prawie caly ???? Edytowane 5 Lutego 2019 przez #Nord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Tylko uwaga bo na Liwcu liczą za dwie płotki więcej niż w restauracji za ośmiorniczki , co tam ośmiorniczki !? kawior jest tańszy. http://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/183080/60/wyrok_za_klusownictwo?fbclid=IwAR2Zeb_UezFWA5YfC8p4d1lY-C8azBhgd5263BOV5YPqk3JJ5Gf3MWh5LZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 I bardzo dobrze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Dobra cena :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Na wsiach pewnie szum, koty pozdychają z głodu. PS. Przyznać się kto sprawdził co to jest ten „więcierz” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Tak powinno być wszędzie a nie niska szkodliwość czynu ( tu się powstrzymam bo mod strasznie nerwowy ostatnio ). Ciekawe na ile wycenili by 2 sandacze mam nadleję że o przesunięcie przecinka o jedno miejsce chociaż, to by wystarczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Tak powinno być wszędzie a nie niska szkodliwość czynu ( tu się powstrzymam bo mod strasznie nerwowy ostatnio ). Ciekawe na ile wycenili by 2 sandacze mam nadleję że o przesunięcie przecinka o jedno miejsce chociaż, to by wystarczyło. Ale nie jest.W Mierzwicach dalej ciąg dalszy jesiennej rzeżi niewiniątek .Już przestałem dzwonić pisać jeżdzić bo komuś rozp..... łeb .Tam straż miała by pole do popisu ostatnio zakopali dwa sumki w sniegu. A straż nie ma paliwa ,nie nasz teren, byliśmy był jeden i nic nie miał,znieśli zimowisko niech teraz sami pilnują itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 I bardzo dobrze ...i m.in dlatego właśnie dwa lata temu zmieniłem okręg na Siedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi