tom_mich_ Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Sto procent racji nic dodać nic ująć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Przestrzegajmy zakazy i ograniczenia te które są, To prośba do Kolegi @marcin89, polecam uwadze pkt II 5 z tego oto regulaminu: http://www.pzw.org.pl/siedlce/cms/925/wody_okregu_pzw_w_siedlcach_i_zasady_wedkowania_w_2019_roku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin89 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 To prośba do Kolegi @marcin89, polecam uwadze pkt II 5 z tego oto regulaminu: http://www.pzw.org.pl/siedlce/cms/925/wody_okregu_pzw_w_siedlcach_i_zasady_wedkowania_w_2019_roku To żem się popisał nie ma co???? wiedziałem o tym zakazie ale coś mi się pokręciło że do 15 marca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 To żem się popisał nie ma co wiedziałem o tym zakazie ale coś mi się pokręciło że do 15 marcaA ja byłem wczoraj w poszukiwaniu jazi i uwiesił mi się okoń.Co powinienem zrobić:a)natychmiast odciąć przynętę,b)spokojnie wyholować i uwolnić rybęc)czy zgodnie z pkt.II 5 regulaminu pouczyć okonia że do 15 04 ma nie żerować .A tak na poważnie nie mamy na 100% wpływu co nam się uwiesi,ważne żeby uwalniać rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Andrzej, ja Cię nie rozumiem, przeczytaj post Marcina. Po co ten sarkazm? Twoje są zdecydowanie nie na miejscu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Co dla ciebie jest ważne Bartek nie łowienie ryb przez 11 mcy czy łowienie 12 cy i wypuszczanie 90% 80% czy nawet 70% złowionych ryb.Ja ciebie też nie rozumiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Nie na miejscu to jest twoje traktowanie ludzi którzy potrafią łowić i złowić .Piszesz ,przekazujesz informację o których nie masz pojęcia, eliminujesz zdjęcia bo cm nie regulaminowe zabierasz głos na temat zbiornika Siemianówka a jesteś tam 4 razy w roku .Zagraniczne łowiska to jest coś o czym masz pojęcie tak mi się wydaje bo ja tam nie jeżdże i nie mogę zabierać głosu na temat czegoś o czym nie mam pojęcia.Pewnie zostanę wykluczony z elitarnego grona JERKBAIT bo wsród jeszcze naszej społeczności jesteś GÓRU. Nie jestem pisarzem ale ryby łowić potrafię i zadbać o ich los też .Zapytaj wśród społeczności siedleckich wędkarzy i nie tylko co sądzą o Andrzeju Kruku nie o gościu który piszę pod pseudonimem, ksywką,nikem i jest anonimowy.A że pisać nie potrafię tylko łowić,cóż w dzisiejszych czasach liczą się ludzie propagujący fake newsy a nie tacy jak ja .Przepraszamtaki jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Jak byłem dzieckiem mój wujek łowił na Liwcu świnki , płotki i olbrzymie jelce , kiełbi było tyle że można było je rękami łowić . Ja nigdy do tej rzeki nie podchodziłem jak do łowiska możne kilka razy łowiłem na spining a mam do Liwca 3 kilometry .Jest a raczej był Liwiec tarliskiem ryb i uważam że rzeka ta powinna być objęta całkowitym zakazem ich zabierania . W Liwcu zlikwidowano całkowicie populacje miętusa ktoś o tej rybie zapomniał przy operatach zarybieniowych .Jeszcze kilkanaście lat temu na wiosnę pod mostkami drewnianymi przed Kalinowcem stały 80 cm klenie czekające na tarło .Gdzie teraz są ? Z Osownicy dopływ Liwca zrobiono rów melioracyjny który odprowadza przerobioną wodę przez karpie ze stawów w Jadowie .Jedynym plusem jest to że część narybku da dyla przez kraty do Osownicy .Nie kłóćcie się o duperele pomyślcie i to szybko co z tym bagnem co nas otacza zrobić ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Andrzeju, uważam, że tutaj nie miejsce na takie dyskusje. Zdanie o mnie możesz mieć dowolne, choć przykro mi po przeczytaniu Twojego wpisu.Dalszą dyskusję poprowadźmy w wiadomościach prywatnych, nie wszyscy mają ochotę na jej czytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 A wracając do tematu pięknej rzeczki - co z tym spotkaniem na wspólne "moczenie kija"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Proponuję początek kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Proponuję jutro na polnej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Też jestem ciekawy spotkania nad Liwcem ale mój sezon zacznie się po 20 maja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Ja niestety jutro odpadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 E tam jutro i w niedziele mogę podjechać lub podejść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Mnie nie będzie w ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Jadę do Kamieńczyka nad Liwiec i Bug ale bez wędki . Poszukuje slipów do wodowania łódki w okolicy Kamieńczyka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Przy promie w Kamieńczyku spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Panowie czy jakieś Jaśki bądź Kleksy się ruszyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Dzięki mazur.t szkoda że tam tak mało miejsca .Znajomy działkę kupił w Kamieńczyku będzie gdzie przyczepkę z samochodem zostawić . Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez Tabor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 W poprzednią niedzielę udało się skrzyknąć paru chłopaków na chwilę pracy - http://refleks.siedlce.pl/ Polecam kliknąć w fotkę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 W Urlach jak na tę porę wody nie za dużo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sener1986 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 W Urlach jak na tę porę wody nie za dużo... bida z wodą. ten nowy most zupełnie rozwalił lewą odnogę która opływała wyspę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 W okolicach odcinka no kil ryb nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Ryby na tarle, może na majówkę ruszą do żarcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi