bob74 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) ...Sławku, Ty się tak w wędkowaniu zatraciłeś i po kilku godzinach aż potrzebowałeś zdrzemnąć się nad wodą w miłych okolicznościach przyrody..aby się to wilkiem nie skończyło... Edytowane 8 Września 2019 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_rostek@wp.pl Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 No nie wiem Andrzej , chłopaki sobie chwalili Liwiec poniżej elektrowni . Klenie pływały pod nogami może nie za duże ale to mała rzeka a i susza ma wpływ na ilość ryb ale gdzie one są .Kilka wydłubali ale jeśli będą chcieli opiszą sami . Byłem u nich gościnnie nie łowiłem , nie mam takiego sprzętu .Liczy się chęć złowienia i przygotowania do wyprawy przy kieliszku chleba . Nie dopisałem, ale miałem na myśli okonia i szczupłego co najmniej wymiar, wiadomo że czas nad wodą to sama przyjemność, a ryby jak są brania to już bez komentarza. Smak chleba jak najbardziej, Pozdrawiam [emoji106] Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) Człowiek nie wielbłąd coś tam łyknąć i odpocząć mu trzeba. W końcu jak my mieliśmy zamiar kończyć to Wy przyjechaliście na wodę I coby offa nie było to ... Nie ma pojęcia po czym chodziłem i skąd się tam wzięła, ale tam była. Miejscami dno było wyłożone "płytami".Chyba na okoliczność naszej wizyty Po drodze napotkaliśmy też "ścianę płaczu". Na pewnym odcinku woda sączyła się ze skarpy. Edytowane 8 Września 2019 przez Sławek Nikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Dobrze było ale się skończyło.w maju będzie lepiej.Ryby w Liwcu są i nie zmienie zdania.zĺapany był szczupaczek 50 z plusem ,pare nie wymiarowych, troche omonka ale i trafił się taki 25.poniżej tamy kleniska były i ponad 50.ale nie umieliśmy się do nich dobrać.Ja wylądowałem przy moście w Paplinie ,tam ryba też jest jeden z Kolegów wypatrzył bolenia ale ten go olał.Łapałem z brzegu bo wodery pożyczyłem takiemu jednemu a on zamiast brodzić wolał bliskie spotkanie z przyrodą(glebą)i śwuergot ptaszków.ale co się nie robi dla kolegów.pożyczył bym mu wszystko poza żoną,ale jakby ją chciał wziąść na zawsze to bym się nawet 5 sekund nie zastanawiał. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 wyniki narazie okonkowe.ekipa się wkurwiła i jadą na Kalinowiec .ja bez ruszania dupy z pod domku złowiłem nie stare rybe a stary sprawny młynek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 wieść gminna niesie, że powyżej mostu w Węgrowie okonie brały ostatnio godne uwagi, kolega również szczupłego 8+ przechytrzył więc przy tym stanie wody nie jest najgorzej jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Jutro będziemy w 4 osoby na zaporze w Kalinowcu.będzie łowienie,może się coś złowi ale najważniejsze będzie ognisko i kiełbaski.Kto chętny dołączyć zapraszamy,pęto kiłbasy w torbe i nad Kalinowiec.będzie gadane że późno informacja.wcale nie późno bo decyzja zapadła dziś o 17. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 ...wyciągam merynosy i wciągne na mniej szlachetną część ciała, co by nie przewiało, w plecak kawałek sała i podpałkę na ognisko...o wyższym oktanie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Zobaczę jak z czasem. Może zajrzę, ale wypad pod duuużym znakiem zapytania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Fajnie by było jak byś wdepnàł.może przy okazji wyrównasz rachunki z kleniami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) Po dzisiejszej zaprawie na dachu przez cały dzień nie wygoni mnie z nad wody żadna pogoda .To prawda że ustawkę na wyjazd potwierdziliśmy dziś po południu .Jest kiełbasa , ogóreczki , chrzanik i świeże pieczywko od sąsiada i co więcej trzeba . Ryby to pikantny dodatek .Jak będzie miejsce w bagażniku zabierzemy trochę drewna liściastego bo na miejscu możne go nie być .Braciszek był tam 3 tygodnie temu muszę poprawi jego wynik . Edytowane 23 Listopada 2019 przez Tabor 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 i na starej papie upieczemy.będzie ładny kolorek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Panowie,o której odpalacie????? Rano atakuję Bug w okolicach Drohiczyna,ale trochę później będę nad Liwcem w okolicach Węgrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Na Kalinowcu będziemy około 9: 45 może kilka minut później .Z Węgrowa będziesz miał 20 minut jazdy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Raczej dopiero koło 13.30 bym był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 wpadnij o której możesz.ale o 13,30 to już będo letko podpity ale do rozmowy jeszcze będe się nadawał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Gżyb ty stary "opoju", nawet tak głupio nie myśl bo dla mnie zabraknie.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 ...merynos na tyle, uszanka na górze przydały się... kaszanka i kiełba z grilla smakowały wyśmienicie w miłym towarzystwie. Ryb padł jeden, 55 cm zębów przez Arka. Fotorelację przedstawi Krzysiek... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 wycieczka nad Liwiec zakończona.pojedli,popili,nie pokłócili sie.jeden ryb złowiony. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 ... na pusto nie wróciłem, Kenart 7 był na krzaku poniżek elektrowni... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Dzięki za spotkanie , ja z wody wytarmosił ciężarek od bocznego troka .Zestaw obiadowy Bufet Ryby to dodatek.c.d.n. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 już planują gdzie w maju będą chadzać albo chodzić za rybami w czasie zlotu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Koledzy latał już ktoś po Liwcu? Przyroda budzi się do życia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Trochę ludzi włóczy się cały rok. Żurawie pojawiły się w końcu lutego, skowronki pitolą, wiosna pełną gębą. Okonie w środku tarła, dziewczyny grube jak w dziewiątym miesiącu, chłopaki leją jak czternastolatek na widok cycka w gazecie, całe szczęście, że mają okres ochronny. Spławikowcy też już mają gorzej, płoć przestaje brać. Ruszają się troszkę klenie i jazie, ale trzeba kilka cieplejszych dni. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Panowie, czy ktoś się orientuje czy dam rade kupić pozwolenie na okręg siedlecki w okolicach łochowa?W tym roku już sobie Liwca odpuścić nie zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi