bartsiedlce Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 W Łochowie jest siedleckie koło - http://www.pzw.org.pl/lochow/dane_podmiotuJak zadzwonisz do biura okręgu w Siedlcach, to powinni podać ci numer do skarbnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Haxlej w Łochowie w sklepie rowerowym ul. Długa 14 wykupisz zezwolenie na O Siedlecki tel .(25) 675-21-08 właściciel sklepu jest skarbnikiem koła nr 28 w Łochowie Poproś o wypisanie wszystkich zezwoleń na okręgi z którym Siedlce maja porozumienia . Wykupisz też kartę w sklepie wędkarskim krzyżówka ul .Długa i ul. Rynkowa na Okręg Mazowiecki nowy sklep . Edytowane 25 Marca 2020 przez Tabor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potamolog Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Haxlej w Łochowie w sklepie rowerowym ul. Długa 14 wykupisz zezwolenie na O Siedlecki tel .(25) 675-21-08 właściciel sklepu jest skarbnikiem koła nr 28 w Łochowie Poproś o wypisanie wszystkich zezwoleń na okręgi z którym Siedlce maja porozumienia . Wykupisz też kartę w sklepie wędkarskim krzyżówka ul .Długa i ul. Rynkowa na Okręg Mazowiecki nowy sklep .Jeżeli kolega jest członkiem Okręgu Mazowieckiego (składka członkowska opłacona w Okręgu Mazowieckim) to po uiszczeniu składki na ochronę i zagospodarowanie wód w okręgu Siedleckim może otrzymać tylko zezwolenie Okręgu Siedleckiego. Bezpłatne wydawanie zezwoleń okręgów z porozumień dotyczy tylko członków tych okręgów. Potwierdzone w biurze ZO w Siedlcach. Edytowane 25 Marca 2020 przez Potamolog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Dzięki panowie za odpowiedzi, jutro podskoczę do Łochowa.A co do Okręgu, to nie opłacałem jeszcze Mazowieckiego i nawet myślałem żeby przejść na Siedlecki, ale łowie praktycznie tylko na Wiśle, na Liwiec chce ruszyć bo mam 50 metrów od działki i już pare lat nie daje mi spokoju ta rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Jak opłacisz kartę Siedlecka masz całą ścianę wschodnią do obłowienia .Do tego przejdziesz dalej i dokup na Mazowieckie ,, Będzie Pan zadowolony '' Powodzenia w łowach na Liwcu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 tak jak Sławek mówi zrobiłem,zresztą Sławek robił mi opłaty.dokupiłem Mazowiecki i musiałem zmienić portfel bo tyle tych ksiàżeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 No właśnie mnie dopadł ten sam problem, nie mam miejsca na tyle książeczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Dzieje się coś na Liwcu w okolicach Siedlec? W majówke będę w okolicach i zastanawiam się, czy się może nie wybrać. Ktoś coś podpowie w temacie lub na priv? Na Liwcu przy Siedlcach byłem tylko raz i to kilka lat temu. Woda wyglądała fajnie i obiecująco. Ewentualnie coś ktoś może powiedzieć o Liwcu w okolicach Sowiej Góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Dzieje się to samo, co w całym kraju, nie ma wody Próbuj na odcinku "no kill", jest trochę ryb i mało wędkujących, nie lubią łowić dla sportu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Nawet nie wiem gdzie to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/46/wiadomosci/198175/pliki/zasady_wedkowania_na_wodach_nizinnych_okregu_siedlckiego_w_2020_r__17112019.pdf strona 5, pkt 15.1, tiret drugi Polecam lekturę całości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 He he Bartek dobrze prawi ???? na odcinkach no kill ludzi wymiotło ...niestety widać po co przyjeżdżamy na ryby ... Co do ryb ...no cóż ...nie jestem co prawda stałym bywalcem w tym roku rzece ale zdaje mi się że ryby przez brak wody trochę sie potasowaly ... Nie wiem co chcesz złowić ale jeśli chodzi o klenia i jazia szukaj troszkę szybszych fragmentów rzeki ...tam gdzie zawsze były ryby w tym roku o nie ciężko ...napewno jest ich mniej ... Moje zdanie jest takie że ustawiają się po prostu na szybszych odcinkach ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Ok. Poczytam i będę kombinował dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 od 8 do 10 zweryfikujemy co w trawie a raczej w Liwcu pływa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Ja odpuściłem. Rozmawialem dzisiaj ze spotkanym nad Bugiem siedlczaninem i mówił, że nawet na no-killu wody brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Woda w Liwcu bardzo niska jak na te porę roku , Osownica wysycha i zarasta . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Gdzieś daleko nad Liwcem trwają przygotowania i omawianie strategi na jutrzejszy dzień .Pod czujnym okiem Gżybka trening rzutowy ja tez sie załapałem . Zaliczyłem jedną brzózkę i świerk , trudno rzucać 3 gramami castem . Można tez tak trenować . Sprzęt przygotowany oczywiście musi byc odkażony minimum 70% Nie doczekałem się kiełbasy i boczku z rusztu .c.d.n. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Trening wskazany ???? Dajcie znać w okolicach południa czyli do 12 czy warto było trenować. Sławek 3 gramy to już kawał przynęty ???? Chyba, że to nielot to fakt problemy mogą się zdarzyć. Edytowane 8 Maja 2020 przez Sławek Nikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Wczorajsze miłe zaszkoczenie 58cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 na Liwcu w moim odcinku to okaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Nie prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 ... Panie Starszy... to po co przybyłeś w sobotę, na suchy chleb dla konia? Grillowanko konkretne pod opieką Huberta. Ja rozumiem, nie przystoi miotać witką. Zaraz od Mańka i z Pasji zaczną dziwnie spoglądać i lać zęby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin89 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) Dopływ Liwca rzeka Kostrzyń dużo martwych ryb woda czarna jak smoła. Na Liwcu od ujścia Kostrzyna też nie lepiej na razie za obserwowałem martwe drobne rybki kiełbie,płoteczki,okonki. Powtórka sytuacji przed 10lat????? Edytowane 5 Lipca 2020 przez marcin89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin81 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Liwiec Zamek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlorekWgW Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Na liwcu jest taka przyducha w tej chwili, że raki wychodzą z wody i siadają dupą na brzegu.Jak nie kłusole to inne syfy. Ta rzeka jest po prostu nie do ogarnięcia...przykro patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi