Bolec9980 Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 A to był jakiś alkohol , Ja tam nic nie widziałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 U mnie Gżybek był ale trzeźwy .Dzieki za gościnę .Czekam na info dotyczące Narwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolec9980 Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Jak znajdę wolny termin to dam oczywiście info . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 O Arka mi chodziło stary muchomorze, czep się tramwaia.pozdrawiam bynieka jakie Byniu to ma znaczenie czy Artur czy Arek,ważne że takich delicji do picia i żarcia to nawet siostry karmelitki nagie albo kurtyzanki nie rychtują biskupom na śniadanie w pierwszy dzień świąt.to co Arek narychtowal to mistrzostwo,ta od garów geslerowa by nie upichciła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 No nareszcie zaczynasz dobrze gadać, nawet trochę cię polubiłem.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyman Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Fajnie się bawicie, ale trochę zaśmiecacie wątek. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 (edytowane) Córeczki mojej pierwszy spiningowy ???? Edytowane 7 Września 2020 przez Kielo 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Ktoś ostatnio coś ciekawego chycił w Liwcu?Sobote i niedziele będziem z ekipą łazić w okolicach Urli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Gżybek jak Ty pociśniesz z buta od wyrka do Urli piwko stawiam 0% .Braciszek był na Kalinowcu jakby coś złowił dzwonił by od razu i foty słał a tu cisza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 W górnym odcinku okonie zaczynają dziubać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 W górnym odcinku okonie zaczynają dziubaćCały sezon się ukrywały a teraz wyłażą i dziubią:-) ,i jeszcze te z zębami pewnie też :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Owszem, ale same kurduple na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Taki żarcik :-) ,przecież okonie czy inne ryby nie wychodzą na spacerki ,są przez cały rok :-) w rzece ,a rzeka piękna i rybna :-) ,przez cały rok :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Że rzeka piękna to ja wiem od lat 60,że ryby są to też prawda bo widac ławice kleni i to takich kolo 50cm,ale kładą laske na wszystko co im rzucisz pod nos.już ja wole rzucać tam gdzie ich nie widać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Da się i je złowić ????tylko trochę inaczej niż wszystkie ale uwierz że się da ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin89 Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 U mnie ten rok najlepszy pod względem klenia na Liwcu. Kilka sztuk 45+ i jeden rodzynek 50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Da się i je złowić tylko trochę inaczej niż wszystkie ale uwierz że się da zapraszam w maju na zlot to nas podszkolisz.a jak chcesz to wdepnij jutro rano.spanie się znajdzie.tylko daj znać to podrzuce adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Ja ostatnio mało bywam nad wodą ale mamy jesień ,zimno już się zrobiło ,to najlepszy okres ,wszystkie ryby już "dziubią" ,teraz nawet laik ma szansę na dużego okonia czy klenia ,nie wspominając już o szczupakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 A ostatnio latał może ktoś w okolicach Sowiej góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) Konkretnie tam nie, ale w okolicach Urli ktoś tam latał. Okonek jest i szczupaczek też, ale wymiar raczej sportowy, taki na zawody Edytowane 28 Listopada 2020 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Polatałem przy Liwcu w Strachowie ale na sportowo bez wędki .Jeszcze z mały wypad po przymrozkach na Kalinowiec .Aby do maja bo Liwiec musi odpocząć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Konkretnie tam nie, ale w okolicach Urli ktoś tam latał. Okonek jest i szczupaczek też, ale wymiar raczej sportowy, taki na zawody Panie Sławku nie tylko polatali ale na sam wieczór odlecieli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Gżybek to nad Liwcem były jakieś loty ?Dzięki za spotkanie krótkie ale zimno było i Hubert nie grilla .Kiełbaska Arka przednia . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dialosis Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Panowie jakby ktoś się wybierał na Liwiec to zamarnięty cały. Byłem na odcinku w okolicach Mokobód i musiałem się wrócić. Info z dzisiaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jakiś kosmita "cy cuś",przybył i się zdziwił że rzeka zamarznięta.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi