marcin89 Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Liwiec po woli sie rozkręca 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Fajny, brawo.Bywają już dni, że jazie i klenie budzą się do życia, choć woda jeszcze okrutnie zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin89 Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Zgadza sie woda jeszcze zimna ale ostatnie słoneczne dni mocno uaktywniły życie w rzece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Jeszcze niech troszkę spadnie ciśnienie, bo 1030 hPa to za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin89 Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Ciśnienie swoją drogą ale martwie się o poziom wody jest bardzo niski jak na tą porę roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 To prawda, może sprawdzą się prognozy i w przyszłym tygodniu wreszcie popada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin89 Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Miejscowka ta sama.Ryba troszkę mniejsza. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Jak na tę porę roku woda niska w Owsiance jestem dwa trzy razy dziennie widać po brzegu jak opada .Osownica prawie jak latem .Jak nie popada będzie kiepsko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Z piątku na sobotę na Mazowszu wg. windy.com zapowiadają nawet ponad 10 cm...śniegu, tak więć może poziom trochę się podniesie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Woda w Liwcu w okolicach Urli z 40 cm do góry , trochę zmieniła kolor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Wody dalej przybywa . Super . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 "Górny" Liwiec trochę wody jest 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Myślę że jeszcze woda sie podnosi .Kilka lat temu wzmacniali brzeg Liwca palikami i kamieniami we wsi Owsianka na zakręcie przed mostem na 50 .Paliki znikły pod wodą kilka dni temu . Woda super , ciekawe czy rybka wejdzie do Liwca . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Dziś "mój" kawałek Liwca i okolice Z rybami jest tam "tak se".... ale za to blisko na lody do Jadowa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Lody w Jadowie podobno najlepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Ja je tam jadłem parę razy ponad trzydzieści lat temu Już wtedy były dobre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 (edytowane) Pewnie Wy nie pamiętacie ale w Jadowie oprócz lodów u Pani Kwiatkowej obecnie prowadzi Andrzej jej syn , były lody u Pana Muszla też w rynku 40 lat temu ..Lody o niespotykanym smaku , cytrynowy , pistacja , czekoladowy .Obecnie mamy drugie lody przy PL. Dreszera ,, Lodowe wariacje '' podobno dobre .Nie pisze które lepsze bo nie będę obiektywny , taki tam lokalny patriotyzm .Zapraszam na lody do Jadowa to 100 metrów od mojego domu .Właśnie zapalił się neon reklamowy . Woda w Liwcu mocno do dołu a szkoda że nie pada . Edytowane 11 Maja 2022 przez Tabor 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 ... to pakój łódkę i lody do przenośnej, i do zobaczenia w Kaszewcu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 To prawda jak lecimy na Szumin, Kamieńczyk zawsze do domu jak wracamy to przez lodziarnię w Jadowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Jak tam Liwiec przy Węgrowie deszczyk trochę podniósł poziom .Ja od poniedziałku w domku wody Liwca nie widziałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 To zobaczysz Sławek w sobote.przyjeżdżami mocną ekipą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Gżybek nie możecie po drodze do mnie zajechać .Kupimy ryby na stawach , lodów i kawkę skonsumujemy i do domu .Nie zapomnij zabrać ozdób choinkowych . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin89 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Do 60cm już nie daleko ???????????? Film:https://fb.watch/dvccDknFgz/ 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Świetna ryby, też muszę wyskoczyć na Liwiec ... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Piękna rybka Marcin . W Urlach woda w Liwcu mocno opadła ale jest czysta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi