SlawekNikt Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) Tia ... Ty i precyzja Jak masz problem z odebraniem telefonu Edytowane 19 Maja 2019 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Sławuś od odbierania telefonów mam sekretarke.kawe i telegramy też ogarnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 i coś dużego koledze nie dało się ruszyć od dna.Oderwać od dna nie da się w tych rzekach tylko starych opon i lodówek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtusan Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Rybki wydłubane pomiędzy frontami burzowymi. Rzeka urokliwa, ale wbrew pozorom trudna. Reasumując - augustowskie przysmaki bombowe, a francowatych, wyjących nocami pawi nie zapomnimy ps. nie tylko lodówki są w naszych rzekach 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) Oderwać od dna nie da się w tych rzekach tylko starych opon i lodówek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkjuż widze jak te rybke podrywasz kijkie do 5gram i żyłeczkom 0,12.chyba że Kolego nad Liwiec wybierasz się z jerkówką do 140 i plecionką 0,34 to jak się umie to i opone od malucha z alu u felgą się poderwie. Edytowane 19 Maja 2019 przez krzysiek gżybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) Dlatego kij do 5g używam tylko na wiosnę. W każdym innym przypadku jest to kij do 20-30g i plecionka odpowiednia. Już kiedyś szczupak mi złamał wędkę a w lato byle kępa trawy potrafi żyłkę zerwać. Fakt, nie łowie klenii ani płotek na spinning. Mój post miał być tylko humorystyczny, zerwane ryby zawsze są tymi największymi. Tak się tworzą właśnie wędkarskie opowieści. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 19 Maja 2019 przez pyotreq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 widzisz kolego my lubimy ultralayty. a kijkiem do 30gram nie da się rzucić wobkiem 2 gramy.przynajmniej ja swoimi castami do 20czy 30gram tego nie potrfie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Widzę, że zostałem źle zrozumiany. No nic. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) ...Krzysiu Twoje szkło wynajmę na sezon, na tyczki ,do szparagowej... Edytowane 19 Maja 2019 przez bob74 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Robercik takie puste szkĺa jak moja głowa są tylko 2 w kraju ,i więcej nie będzie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Niech duch puszczy będzie zwami.Cieszę się że mogłem poznać paru pozytywnie zakręconych, fajny mini zlot, fajne miejsce, wspaniała atmosfera.Gżybku dzięki.Niech was łoś kopnie /oczywiście ten od boba 74/pozdrawiam byniek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Sugerowałem Krzyśkowi abyście założyli oddzielny wątek poświęcony Waszemu spotkaniu ...przykro mi, że los tak sprawił i nie mogłem dołączyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 (edytowane) Ja słyszałem, że po wakacjach ktoś tam ma być ponownie i to pewnie nie jeden raz także będziesz miał Robert jeszcze okazję Woda nie za duża, rybki małe raczej z dołeczków, a jak się coś trochę tylko większego trafiło to naprawdę trzeba było się zaczaić ... Edytowane 20 Maja 2019 przez Sławek Nikt 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Widzę, że zostałem źle zrozumiany. No nic. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalknie przejmuj się Kolego .wdepniesz na jesienny zlocik (już masz nr1 naliście chętnych)i razem pobuszujem za tymi lodówkami.pozdrawiam gżybek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Sugerowałem Krzyśkowi abyście założyli oddzielny wątek poświęcony Waszemu spotkaniu ...przykro mi, że los tak sprawił i nie mogłem dołączyć.i tak Robercik miało być ale nasz miły gość Sławek Tabor pierwwszy zrobił wpis to musiałem go kontynuować bo nie wypadało inaczej.na drugi raz by nie zawitał i nie udzielał wskazówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Niech duch puszczy będzie zwami.Cieszę się że mogłem poznać paru pozytywnie zakręconych, fajny mini zlot, fajne miejsce, wspaniała atmosfera.Gżybku dzięki.Niech was łoś kopnie /oczywiście ten od boba 74/pozdrawiam byniekByniek jesteś super gość.ale ostatni raz Cie wpuściłem z tyloma wędkami do domku.też miaĺem 5szt ale 2 byĺy do żeniaczki i kawalerów znalazły.ale Ty to przecholowałeś,o ile 2 ciężkie gruntówki i bolonke moge zrozumieć ale na diabła brałeś tyczke 13m i patyk do surfcastingu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtusan Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Ja słyszałem, że po wakacjach ktoś tam ma być ponownie i to pewnie nie jeden raz także będziesz miał Robert jeszcze okazję Woda nie za duża, rybki małe raczej z dołeczków, a jak się coś trochę tylko większego trafiło to naprawdę trzeba było się zaczaić ... liwiec3.jpg liwiec2.jpgNaklejkę „kuchnia Lidla” z ogona warto zdjąć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Gżyb "ty jedna szyderco".pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Naklejkę „kuchnia Lidla” z ogona warto zdjąćChyba powinienem to jakoś skomentować bo dotyczy konkretnie mojej osoby, ale hmmm nie bardzo wiem co napisać ... Może tylko tyle, że Lidla omijam z daleka o czym już kilka razy nawet na tym forum wspominałem. Miłego wieczoru. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Gżybek coś o jesieni mówił , będę obecny z jedną wędką max do cw 15 g . Wody przybywa w Liwcu do jesieni rybki urosną a dołków się na kopie . Można by wyżej zapolować np koło Starowoli lub dalej Sekłak , Bednarze mniejsza presja . Transport się ogarnie z Strachowa lub zakwaterowanie się zmieni .Można jeden dzień poświęcić na starorzecza Bugu ale tylko w tygodniu . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 już masz nr1 naliście chętnychNic o tym nie wiem, ze jestem na jakiejś liście. Ale sądząc po majówkowym wysypie miłośników żywca to duże ryby zostaną wyłowione dużo wcześniej i na jesień pozostaną tylko pistolety. Jedyny plus ze jeszcze nie ma takiej presji na dopływach i to tam zwykłem bywać na jesieni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Liste dopiero się utworzy ale Ty będziesz miał nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtusan Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Chyba powinienem to jakoś skomentować bo dotyczy konkretnie mojej osoby, ale hmmm nie bardzo wiem co napisać ... Może tylko tyle, że Lidla omijam z daleka o czym już kilka razy nawet na tym forum wspominałem. Miłego wieczoru. No nie, nie bierz tego do siebie, ale przez fotkę przesłaną przez @gżybka przyspieszyliśmy dojazd z Silesii o jakieś 120 minut 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Panowi mimo tych burz i deszczu i tak było super. Piękna rzeka no jak pisał Tomek produkty z Podlasia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Krzysiek dzięki za spotkanie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi