JG39 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Wczoraj spływałem kajakiem.Ryby są widziałem klenie,płocie,okonie i inne w b.dużych ilościach niektóre zacnych rozmiarów.Byłem na odcinku przed Wyszkowem do ujścia Kostrzynia życie kwitło.Kostrzyń niesie jednak wodę troszkę mętną i poniżej obserwacje były już gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Ciekawy jestem co Gżybek złowił w Liwcu .Zaraz do niego jadę do Strachowa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Sławek śledzi Krzysiowi zawież, bardzo lubi "ślutki".pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) Zawiozłem mu to co chciał ale bez chrzanu jutro dowiozę .Dziś Gżybek kilka chwil spędził nad Liwcem z nowym castem uzbrojonym spiralnie . c.d.n . Myślimy żeby zaciągnąć moja łódkę w sobotę na Kalinowiec . Edytowane 3 Września 2020 przez Tabor 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Piékna rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlorekWgW Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Jak wyniki na Liwcu ? Już coś się ruszyło, czy trzeba czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 O 15.00 startujemy będziemy myślę najpóźniej o 16.30 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlorekWgW Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) Ja z Robertem będę o 17,30 .Klenie już czekają w Zalewie .Może Gżybkowi kupie sledzi . Wieści niosą że Gżybek poskramia białoryb . Edytowane 4 Września 2020 przez Tabor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Przepraszam -klenie czekają w zalewie "octowej? ". Jeżeli tak to już jadę z"buteleckom"pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Zaczyna się coś dziać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Czekamy na resztę ekipy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 I dotarł napój bogów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Byniek śledzie poszły na pierwszy rzut .Ekipa przednia , żal opuszczać biesiadę .Bocznymi drogami dotarłem do domu.Ten kto miał być a go nie ma , niech żałuje .c.d.n. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Rybki także obdarzyły [emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 (edytowane) ... i jeszcze drapieżne kiełb i jelec na wahadełka, oczywiście @Grzybka...Standardowo na spotkaniach testy sprzętu i bez ,,nieśmiertelnego" od ilu ten multiplikator gada. Ćwiczenie 2g nielotem korkowym od Huberta. Wszyscy pod wrażeniem Alphasa CT z lekką szpulką i łożyskami made i PRC. Dzięki za spotkanie Panowie. Edytowane 6 Września 2020 przez bob74 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 I ja tam byłem { w sobotę }, miód piłem, pieczonki Arturowe jadłem, prze pychota.No i pokazałem kolegom jak wygląda "gruba ryba'. Spotkanie super , Gżybku brewo ty.pozdrawiam byniek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolec9980 Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Dzięki za spotkanie , do następnego ???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Następnego nie będzie.Kościół o 2 rzuty z calcuty a żaden nie poszedł do spowiedzi na pierwszy piátek miesiáca.a k...a mać po blaszki to nawet z Siedlec się jeden doturlał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolec9980 Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Krzysiu Ja się modliłem co noc przed snem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 I ja tam byłem { w sobotę }, miód piłem, pieczonki Arturowe jadłem, prze pychota.No i pokazałem kolegom jak wygląda "gruba ryba'. Spotkanie super , Gżybku brewo ty.pozdrawiam byniekzdrowo byłeś na.....y bo Artura tam żadnego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 O Arka mi chodziło stary muchomorze, czep się tramwaia.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolec9980 Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 zdrowo byłeś na.....y bo Artura tam żadnego nie byłoWażne że był Byniu , tylko za krótko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 zdrowo byłeś na.....y bo Artura tam żadnego nie byłoZnów za dużo piszesz ... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Krzysiek walnął ze 4 browce 0,0%, więc nie jest do końca świadomy tego co pisze! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi