Gofer2005 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 WitamWie ktoś może jaki jest teraz stan wody ? bo słyszałem że wylała dość mocno Mogę lecieć do siostry 6 marca, ale nie wiem jakie warunki będą do łowienia, ostatnio jak byłem to trafiłem po ulewnych deszczach i płynęło kakao, no i nie połowiłem.Jakaś alternatywa żeby połowić w okolicach Carlow dla niezmotoryzowanego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtmisiu Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 W okolicach carlow jest dużo jezior a na Barrow wysoką woda tak jak wszędzie teraz ale pewnie połowic idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Na barrow woda wysoka i brudna ale za 2 tygodnie może się wyklaruje jak nie będzie padać o co niestety trudno bo 2 miesięcy pada prawie codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Klamka zapadła lecę jednak 13ego, a wracam 18ego jak byście mogli polecić coś w okolicy godnego uwagi (jakieś pstrągi) czy cuś bo chyba będę miał kompana z autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) ja bym na Twoim miejscu zmienił termin. pogoda pod psem, dużo pada, rzekami płyną psy z budami.na marzec zapowiadają podobna aurę. możesz mieć problem z jakimkolwiek łowieniem szczególnie w rzekach.pozdrówka http://www.independent.ie/irish-news/no-letup-in-march-as-rain-and-high-winds-to-batter-country-30041876.html Edytowane 26 Lutego 2014 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Czy w dopływie Barrow - Burren pływają może pstrągi ? jest sens się tam wybrać z woblerkiem czy jigiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek78 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Ja łapie gównie w okolicach Athy i w tym roku jak na razie jest mega porażka. Woda jest wysoka i trudno coś złowić. Na tej stronie możesz sprawdzić na bieżąco stan wody http://waterlevel.ie/0000014001/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi