bassy Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Czy ktoś z forumowiczów kręcił Hardym ultralite CC. Tak przy okazji, może naiwne pytanie ale z czego wynika dwukrotnie wyższa cena w UK? Te z USA gorsza jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Czy ktoś z forumowiczów kręcił Hardym ultralite CC. Tak przy okazji, może naiwne pytanie ale z czego wynika dwukrotnie wyższa cena w UK? Te z USA gorsza jakość?Marcin, Jakoś taka sama, z tej samej fabryki, podatki importowe w obu krajach bardzo podobne. Jedynym czynnikiem zmiennym jest zachłannośc europejskich producentów/dystrybutorów. Hardy za swoje podejście zapłacił najwyższa z możliwych cen czyli został sprzedany Purefishing. Niestety nikt niczego sie nie nauczył i będzie dalej próbował kasowac za koreańskie wyroby nie wiadomo ile. Wystarczyło puścić w Europie Zenita i ostatnie kolowrotki w amerykańskich cenach, zakasowac konkurencje i być niezależnym ale lepiej przecież narzucać kosmiczne ceny i cieszyć sie z prestiżu wybudowanego milion lat temu. O praktykach Hardiego wiem bardzo dużo, znajomy ma ich dystrybucję. Obudzić sie Panowie! Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 To moze ktos wie made in co jest hardy ultralite i orvis access? Ceny u nas na hardyego masakra moze w uk jest dostępny model produkowany w innym kraju niz ten ktory mozna kupic w usa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 To moze ktos wie made in co jest hardy ultralite i orvis access? Ceny u nas na hardyego masakra moze w uk jest dostępny model produkowany w innym kraju niz ten ktory mozna kupic w usa......Podaj mi co chcesz za model. Mogę załatwić dla ciebie sporo taniej Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Michał pierwsza lepsza cena http://www.caddisflyshop.com/hardy-ultra-light-click-check-reel.html już jest niezła w porównaniu do uk. tylko mnie rożnica właśnie zadziwila i nie chcę na minę włazić, ale jeśl to oryginalem to mówiąc krótko podoba i z dodatkowa szpulą łyknąłbym II. No ale na dolcach nie spię więc jak masz jeszcze lepszy diskaunt to perła leci do bujumbury )) Edytowane 23 Lutego 2014 przez bassy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi