pablo__20 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 5 Maja 2015 przez pablo__20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk1125 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Podloga, ławki w pontonach sa impregnowane i nie trzeba tego poprawiac. Chyba, ze bardzo Ci te rysy i slady przeszkadzaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablo__20 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 5 Maja 2015 przez pablo__20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 z lakierów do drewna mogę polecić lakier jachtowy domoluxa.długo schnie ale efekt bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Nikt nie opisał, postaram się ja. Podłoga miała mocno wytarta powierzchnię, do gołej sklejki.Podłogę najpierw zeszlifowałem papierem 60, poprawiłem 120ką. Następnie mycie benzyną ekstrakcyjną i suszenie.Po tym nałożyłem pierwszą warstwę lakieru jachtowego V33 z Castoramy. Po 24h szlif papierem 160, i nałożenie drugiej warstwy. Kolejne 24h i kolejny szlif papierem 160. Efekt? Jak na fotkach. Docelowo idzie na to dywaniki Liverpool z Castoramy. Myślę, że posłuży kilka sezonów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pablo__20
.
Edytowane przez pablo__20Odnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi