Thymallus Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ostatni pstrąg 2008 - Zlot Mam przyjemność zaprosić Kolegów na kolejny ogólnopolski zlot w łowieniu pstrągów na zestaw z kołowrotkiem o ruchomej szpuli w rzece Gwda. (tak zostało ustalone nad Odrą podczas ostatniego zlotu).Zlot odbędzie się w dniach 22-24 sierpnia 2008 roku w miejscowości Ptusza w powiecie złotowskim. Podstawowy obszar połowu to rzeka Gwda na odcinku od zapory w m.Ptusza do Płytnicy i starego zwalonego mostu kolejowego. Główna ryba połowu to pstrąg potokowy. Rzeka Gwda to jedno to było/jest jedno z najlepszych łowisk pstrągowych w Polsce. Wiele pozycji z list rekordów zostało tam wyholowynych i wiele jeszcze większych ryb nigdy nie zostało zgłoszonych do oficjalnych tabel. Łowisko jest bardzo trudne technicznie szczególnie w górnym fragmencie omawianego odcinka. wymagane zezwolenie na wody górskie i rejestr połowu. Opłata 15 zł/1 dzień adres do stosownej strony internetowej http://www.pzw.org.pl/pila/mod.php?dir=wiadomosci&file=c ascade&id_wiadomosci=8916&id_kategorii=4&opcja=w iadomosc&pozycja=0wpisowe 80 zł od osoby ( noclegi, obiady plus inne) Ilość mjejsc bardzo ograniczona z powodu szczupłej bazy noclegowej.(12 osó Liczy się szybkość zgłoszeńprzesyłam pozdrowienia wędkarskie Thymallus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 O rrrrany. Tego nawet na mapie nie mogę znaleźć Gdzieś Ty to schował Andrzejku?http://www.epzew.com.pl/pl/Elektrownie/Ptusza.html Z góry fajnie to wygląda: http://www.epzew.com.pl/pl/Elektrownie/Ptusza_lot.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Waldku z góry to może i wygląda ake w naturze jest jeszcze fajniej. W ogóle cały ten odcinek jest fajny. jest dużo ciekawostek o, których nie mogę pisać ale powiem na miejscu. Bardzo żałuję, że Ciebie nie będzie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Możesz mnie Andrzeju zapisać pieniądze przeleje do końca tygodnia pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 1 - Mirat2 - Thymallus pozstało jeszcze 10 miejsc. Czekam na kolejne zgłoszenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam,Niestety z wielką przykrością ale nie będę mógł się stawić na zlocie. Przepraszam bardzo. Wyjaśnienia zostały już złożone samemu organizatorowi. Bawcie się dobrze. Będę o Was myślał i trzymał kciuki za powodzenia. Po zlocie poproszę o zdjęcia i wspomnienia. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ekipa m&m zgłasza się w pełnym składzie... prosze o dopisanie:mifek + milo26 <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Proszę o dopisanie mnie do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 1 - Mirat2 - Thymallus3 - mifek4 - milo265 - szpiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Grzechu cieszę się, że się zapisałeś zobaczę Cię wreszcie na pstrągach z ruchomą szpulką . Super. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Grzechu cieszę się, że się zapisałeś zobaczę Cię wreszcie na pstrągach z ruchomą szpulką . Super. pozdrawiam ....... i ostatnio nabytym Avidkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 popus jedno i drugie lekko sie wklucza... ostatni nabtek jest pod korbe.... w sumie nie wiem czemu. ale jak widac... DO PEWNYCH DECYZJI TRZEBA PO PROSTU DORASNAC>> <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam jeśli dobrze patrzę to w/g linku, który podał Andrzej do PZW Piła to 3 dni kosztują 25zł. Czy sie nie mylę. Po co płacić nawet za dwa 30zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Mirku mnie się wydaje, że tam stoi 15 zł/1 dzień pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Mirku mnie się wydaje, że tam stoi 15 zł/1 dzień pozdrawiam Andrzeju jak byk stoi 15zł/1 dzień, ale pod spodem jest25zł/za 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Oczywiście wolę 25zł zamiast 35 zł. To zrozumiałe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 1 - Mirat2 - Thymallus3 - mifek4 - milo265 - szpiegu6 - tofik + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 3 osobniki wpisują sie na listę-hasior-Wiśni@+Syliwa(Białogłowa) do zobaczyska nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 1 - Mirat2 - Thymallus3 - mifek4 - milo265 - szpiegu6 - tofik + 17 - hasior8 - wiśni@9 - Sylwia Ciszę się, że przyjedzie Sylwia bo bardzo ładnie posługuje się zestawem castingowym w dzień i w nocy. Tam ze względu na przepisy będziemy łowić tylko w dzień. (wody górskie).Czekam na następnych ochotników. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 No wreszcie coś ruszyło, a już myślałem że wszyscy na wakacjach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 no .. widze ze aktywny trzon castingwy niemal w pelnej gotowosci. Hasior, wiśnia no i oczywiście sylwia. Fajnie, że przybędziecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Przeglądałem przed chwilą temat kol. Friko w zakładce Ogólnej. Jest tam ciekawa odpowiedz jakie ryby lubimy łowić najbardziej. Troszeczkę mnie przedstawiona tam kolejność dziwi. Stoi tam, że szczupak, boleń i pstrąg. Jeżeli byłaby to prawda to zgłoszeń na zlot pstrągowy powinna być cała strona i chętni powinni codziennie przybywać. Jednak tak nie jest. Zastanawiam się dlaczego? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Przypominam, że za trzy dni zamykam listę zlotową jak również kończymy przyjmowanie wpisowego dlatego proszę o pośpiech jeszcze niezdecydowanych kolegów, którzy chcieli by pożegnać się jeszcze z pstrągiem na całe długie 4 miesiące. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Przeglądałem przed chwilą temat kol. Friko w zakładce Ogólnej. Jest tam ciekawa odpowiedz jakie ryby lubimy łowić najbardziej. Troszeczkę mnie przedstawiona tam kolejność dziwi. Stoi tam, że szczupak, boleń i pstrąg. Jeżeli byłaby to prawda to zgłoszeń na zlot pstrągowy powinna być cała strona i chętni powinni codziennie przybywać. Jednak tak nie jest. Zastanawiam się dlaczego? pozdrawiam casting? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Marcinie zacytowałeś cztery linijki mojego tekstu sam nie wiem po co? Co to ma wspólnego z tym tekstem?. Przeciesz tam nie widzę takiego słowa. Nawet w ogłoszeniu nie ma. Wyjaśnij. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi