patu Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ...mam ten kij uzbrojony ba essexach lite od Rodmasa. Kij na większe okonie i dłubanie sandaczy. Jego max to 15-18gr plus 3cale. Smukły,szybki z fajnym ugięciem. Imho, tournament będzie ciut mocniejszy w dole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Kurcze Patryk, ale rozbieżność... albo nie... Miałem Phenixa UMBX S700M o oznaczeniu 7-14g, to była seria o nazwie dropshot, kij ogarniał 7-25 główki i gumy 2-4". Nie wiem jaka pomroczność mnie dopadła, że go sprzedałem. Jak się przekonam do jednoskładów to go pewnie odkupię. Kij bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ...no o nim mowa, tylko czasami inaczej są opisywane. Mój Łukasz sygnował 5-18gr, ale kij fajny. Powyżej 20gr gra juz umbx c700ml,14lb;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Czy moze ktoś opisać jakie realne CW (min i max dla gum 3 - 4") obsługują blanki Phenixa z serii UMBX - chodzi mi o blank : UMBX - S700MUMBX - 700ML Ps. Mowa o łowieniu w rzecznych warunkach. Edytowane 25 Maja 2014 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 ..pierwszy spokojnie do 15-18gr - idealny do sandaczy na lekko i grubszych okoni. Na duże pstrągi tez sie nada......drugi u mnie od 15 do 30gr ( blank cast, choć @tasiek ma spinn i są niemal identyczne)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi