farti Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Postanowiłem dołączyć dzisiaj do was. Nie znalazłem niegdzie w niczego w postaci ,,przywitalni'' .Więc robie to ogólnym. Jeśli to moje przeoczenie ,to proszę o przeniesienie tego postu.Jeszcze raz witam wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 @Farti, miło cię gościć i witaj na naszym forum. Zapraszam do aktywnego udziału w forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam serdecznie,Nie ma takiego wątku więc dobrze, że napisałeś. Zapraszam do aktywnego uczestnictwa. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 witaj na jerkbait.pl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witaj, miło Cie gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
farti
Postanowiłem dołączyć dzisiaj do was. Nie znalazłem niegdzie w niczego w postaci ,,przywitalni'' .Więc robie to ogólnym. Jeśli to moje przeoczenie ,to proszę o przeniesienie tego postu.
Jeszcze raz witam wszystkich !!!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi