Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Słyszę , że Piotr Sierputowski odszedł..To był ktoś nieprzecietnego formatu . Od nas .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam,wykładał na moim wydziale,wielka strata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Rodzinie Zmarłego składam wyrazy głębokiego współczucia. http://www.meil.pw.edu.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dzisiaj dowiedziałem się o tym smutnym wydarzeniu. Wielka szkoda. Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Sławku, powtórzę się: Św.Piotr w końcu był rybakiem, więc nie należy tracić nadziei że po drugiej stronie nie jest tak źle Dla nas żyjących jest to jednak strata wielka. I zmusza do refleksji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 http://www.meil.pw.edu.pl/ Pogrzeb jutro o 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Wedkarstwo w moim zyciu pojawilo sie dosc pozno . Wlasnie wtedy na starcie zaczytywalem sie Swiatem Spiningu i Muchy Piotra Sierputowskiego... zegnaj Panie Piotrze ....Kraina Wiecznych Lowow juz wita ...i nas kiedys przywita ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michał Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Smutna wiadomość. Nie widzieliśmy się wprawdzie parę lat ale zapamiętam Piotra jako człowieka z dużą klasą. Pewnie za sprawą swojego zawodu wiedzę na temat technologii wędkarskiej miał kosmiczną. Jeśli ktoś z Warszawy będzie na pogrzebie proszę o zapalenie jednej świeczki więcej. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danielXR Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Naprawdę smutna wiadomość...Nigdy nie miałem okazji poznać go osobiście za to śmiało mogę powiedzieć że to On i jego artykuły w prasie otworzyły mi oczy na to że prawdziwy sprzętowy wędkarski świat to coś więcej niż tylko kilku reklamodawców i importerów naszych krajowych. I pewnie w dużej mierze dzięki temu robię właśnie dziś to co robię...Zaszczepił po porstu u mnie zamiłowanie do dobrego, klasowego sprzętu, do zastanawiania się nad rozwojem technologii wędkarskiej, do szukania w nowoczesnym wędkarstwie tego co do dziś uważam z najlepsze: połączenia nowoczesnej techniki z klasyką i elegancją. I do dziś czasem staje mi przed oczami jedno z jego zdjęć z jakiejś gazety z przed lat: stojącego w pięknej, górskiej rzece o świcie, elegancko ubranego faceta w kapeluszu z długim kijem i multiplikatorem. Wówczas dla mnie to było coś niedoścignionego,takiego trochę nierealnego ale na tyle podziałało na moją wyobraźnię ze dziś samemu realizuję się tak wędkarsko. Dzięki ci za to Piotrze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Jest to bardzo smutne odejście. Był wspaniałym wędkarzem, pasjonatem wędkarstwa i umiał się tą pasją dzielić. Wprowadzał mnie w casting. Uczył podstawowych pojęć, krztałtował filozofię castingową. Zawsze akcentował wartość dobrego sprzętu. Zafascynował mnie kijami Fenwicka, St.Croix i ufm.Pozostanie w mojej pamięci jako wspaniały wędkarz w brązowym kapeluszu. Wraz z jego odejściem skończyła się dla mnie pewna epoka w polskim wędkarstwie. Żegnaj Piotrze Andrzej Nowik Thymallus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgadzam się z tym co napisał Daniel i Andrzej, też nie znałem Piotra osobiście, ale to co pisał zawsze do mnie trafiało i niech tak zostanie. To tyle, cześć Jego pamięci.Jachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sławek Oppeln Bronikowski
Słyszę , że Piotr Sierputowski odszedł..
To był ktoś nieprzecietnego formatu .
Od nas ..
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi