platynowłosy Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Zerknijcie Panowie Pozdrawiam,Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 ciekawa praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 MB Anthrax nie jest to jakaś nowość, na rynku jest już około 8 lat. Jest dość ciekawą przynętą, aczkolwiek drogą, ceny nowych anthrax'ów wachają się pomiędzy 17-23$. Najbardziej skuteczna jest wiosną na płyciznach, z rana kiedy drobnica szaleje przy powierzchni. Jeśli chodzi o prowadzenie przynęty, trzeba się nauczyć ją prowadzić. Czy są warte swojej ceny, trudno powiedzieć. Są na rynku podróbki które chodzą po około 17zł lecz w ogóle inaczej pracują i są kiepsko wykonane. Na szybko robione telefonem, sorry za jakość Więcej na temat Anthraxa można przeczytać tutaj: http://www.tackletour.com/reviewmbanthrax.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtmisiu Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Mam takiego ,wykonanie wzorowe.Kilka razy nim łowiłem ale jeszcze nic na niego nie wytargałem .Poczekam aż dzień będzie dobry na szczupce to go rozdziewicze :)tak mam też z woblerami Rapala że często są niełowne do pierwszej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Mam bezsterowca Storma, wedlug mnie pracuje ciekawiej, tez pyszczek wystwia na powierzchnie i do tego imituje zraniona rybke, wedlug mnie (tylko moje zdanie) praca o wiele ciekawsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Alek to czysto informacyjnie pokażę Ci wobler Jackalla: http://www.youtube.com/watch?v=0FsNyiLqt0o co nieco widać. pracuje do 30cm, bardzo ciekawa praca. na podwodne łąki może być "bombaster" malowanie extra Edytowane 26 Lutego 2014 przez deichkind 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 CZeść Tomek A dziękuję. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Mam takiego ,wykonanie wzorowe.Kilka razy nim łowiłem ale jeszcze nic na niego nie wytargałem .Poczekam aż dzień będzie dobry na szczupce to go rozdziewicze :)tak mam też z woblerami Rapala że często są niełowne do pierwszej ryby Chciałoby się powiedzieć: dajcie mi TAKĄ wodę a też się okaże skuteczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszch Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Panowie na takich wodach to na przysłowiową " kulkę z nosa " biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi