Jozi Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Dante o tej mówisz?Jest cienka jak włos.Troche przypomina nanofila 0,04.Przyjdzie czas na testy. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Marca 2020 przez Jozi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Dante o tej mówisz?Jest cienka jak włos.Troche przypomina nanofila 0,04.Przyjdzie czas na testy Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Dokładnie o tej. Widzę, że się skusiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Dokładnie o tej. Widzę, że się skusiłeś. Dostałem dzisiaj przesyłkę od kolegi .Będzie testowanie na UL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Dobry ten kolega, regularna cena w sklepach zabija. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Dobry ten kolega, regularna cena w sklepach zabija.Jeszcze ceny do końca nie znam, ale wiem że skóry ze mnie nie zedrze, vańki ma posmarowane perfekcyjnie . Edytowane 12 Marca 2020 przez Jozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Używał ktoś może plecionki DEAD OR ALIVE X4 0.4 PE ??? Prosiłem kolegę, który był na targach żeby mi kupił Light Game ale pan z Varivasa zachwalał, że pod okonia ta druga będzie lepsza...Zna ktoś tą linkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Czesc. Zastanawiam się co jest najsłabszym ogniwem zestawu plecionka - fluorocarbon. Obecnie ykg EFI 8lb + fluoro 0.22. Na zeczepach zawsze strzela tak ,że wyciągam na końcu sama paletkę wiec pewnie na węzle. Wiec wg mnie logiczne jest ,że jeśli chce wzmocnić zestaw to muszę dać mocniejsza paletkę . Zgadzacie sie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Używał ktoś może plecionki DEAD OR ALIVE X4 0.4 PE ??? plec.jpg Prosiłem kolegę, który był na targach żeby mi kupił Light Game ale pan z Varivasa zachwalał, że pod okonia ta druga będzie lepsza...Zna ktoś tą linkę?Ja używam dokładnie tej plecionki w rozmirze 0.4PE i jestem bardzo zadowolony. W porównaniu do light gamea jest minimalnie sztywniejsza i nieco mniej śliska, ale nie jest to absolutnie jej wadą. Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Czesc. Zastanawiam się co jest najsłabszym ogniwem zestawu plecionka - fluorocarbon. Obecnie ykg EFI 8lb + fluoro 0.22. Na zeczepach zawsze strzela tak ,że wyciągam na końcu sama paletkę wiec pewnie na węzle. Wiec wg mnie logiczne jest ,że jeśli chce wzmocnić zestaw to muszę dać mocniejsza paletkę . Zgadzacie sie? PozdrawiamZgadzam się...Zrób sobie małe doświadczenie. To samo ale na krótkim odcinku. Można jeszcze wagę... I będziesz widział co, gdzie i z jaką wytrzymałością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Hej. Co sądzicie o plecionce Spiderwire Stealth Smooth 8 150m 0.06mm 5.4kg Translucent? http://pleciona.pl/pl/p/Spiderwire-Stealth-Smooth-8-150m-0.06mm-5.4kg-Translucent/40030 Chciałbym białą, 0,06 na jezioro, pod okonia. Myślałem też o Berkley X5 lub X9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lefrajt Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Mam Berkley X9 0,06 - wytrzymała jest, ale ma dość luźny splot i puchnie mocno, a już jako nowa do najcieńszych nie należy. Na razie o trwałości niewiele powiem, bo używałem kilkanaście razy (póki co nie wykazuje wyraźnych śladów zużycia). Tak, czy siak drugi raz nie kupię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zatem wybór pada na MOMOI Ryujin kolor pomarańczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Najcieńszy Ryujin opisywany jako 0,06 oraz #0,15 jest grubości +- pe 0,6 Egi metal. Inny by się chwalił, ja tylko informuję..Wesołuch Świąt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Bo Momoi Ryujin 00.6 to tak naprawdę PE 0.6. Ale ogólnie bardzo porządna plecionka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Tak tak.. Do jakości nie mam zastrzeżeń również!Trzyma kolor, śliska, mocna. Lata na niej OK...Tylko : #0,15 sugerowało by że to grubość poniżej pe0,2 a tak nie jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakso147 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Witam.Do tej pory uzywalem pletki w&k zillion z aliexpress i jestem zadowolony, ale musze cos na szybko w PL kupic. Chce coś taniego, bo dopiero sie ucze casta i jeszcze sięgam albo drzewa albo odstrzelam przynety Cena do 60zł najlepiej. Grubośc 0,06-0,08. Myślałem nad:Berkley x5Dragon R'N'S 8xSpiderwire stealth smooth 8Daiwa J-Braid x8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Polecam https://allegro.pl/oferta/plecionka-kamatsu-techron-olive-green-0-08-100m-8424861564 Tania i bardzo przyzwoitej jakości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Za 63 PLN z wysyłką masz Siglona PE 0,6 http://jerkbait.pl/topic/140258-s-sunline-siglon-pe-4x-i-8x-przyponowe-siglon-fc-i-siglon-wire-promocje-p-line-darmowa-wysyłka/?hl=sunline Co prwda opisany jako 0,128 , ale jest sporo cieńszy niż wynika z deklraacji. I jest 150m. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Sorry @psulek, nie pomyślałem o Siglonie. Na pewno lepszy od Techrona i 150m, ale @rakso pisał do 60.- zł i dla tego wpadł mi na myśl Techron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Szczerze,dołożyłbym 21 zeta i zakupił Siglona ośmiosplotowego... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakso147 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Pierwsze słysze o Siglonie Bedzie lepsza niż "markowa" konkurencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Szczerze,dołożyłbym 21 zeta i zakupił Siglona ośmiosplotowego... Jeśli do zestawu castingowego, jednak polecałbym 4-splotowego. Pierwsze słysze o Siglonie Bedzie lepsza niż "markowa" konkurencja?Bardzo dobra plecionka, szczerze polecam. Porównywałem na sucho Siglona PE 0,3 (x4) z Techronem 0,03 (x4) - zdecydowanie na korzyść Siglona. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Używam siglona i to wogole inne polka niż te co wymieniłeś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Czy ktoś porównywał grubość egi metal 0.4 do sunline siglon 0.4? Są porównywalne czy tylko ja odnoszenie wrażenie, że egi jest ciut grubsze? Sent from my Mi 9T using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Testy EGI Metal. w różnych grubościach, może się komuś przyda: PE1.0https://www.youtube.com/watch?v=sSBPlR9dRGs&t=226sPE0.6https://www.youtube.com/watch?v=OnHX76FrYE8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi