vojtas Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ja z kolei rozkochałem się w HM8X 0,06. Do ultra lekkiego jigowania rewelacja. Pobiła Nanofila 0,06 na łeb.a jaka cena tej plecionki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Spora dosyć bo ok 150 pln na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti-zander Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 a jaka cena tej plecionki?Zapłaciłem 145zł na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 no to troche dałeś,a powiedz mi nanofil 0,06 jest miękki czy sztywny i jak z wytrzymałością i rzutami i czy niestrzepił Ci sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fomadron Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ja proponuję 0,10 najcieniej. Co będzie jak okoń się trafi duży albo przyłów w postaci szczupaka lub sandacza? Poza tym delikatny zestaw może daje dużo frajdy z walki, ale taka ryba nadaje się już później tylko na patelnię. Pamiętajcie o tym! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 nie chce burzyc porzadku swiata, zwlaszcza w poniedzialkowy poranek, ale nanofil to nie jest plecionka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 A tak przy okazji to chyba najtańsza "światowa" plecionka to Spider Wire EZ Braid - i jest pokryta więc i śliska. Tylko nie wiem jak z wytrzymałością, chociaż sądząc po cenie to na pewno nie ma się co spodziewać super wytrzymałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 co do plecionki techron,opiszcie mi ją szczegółowo,0,03 i 0,06 miękka czy sztywna? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 z tych cieńszych łowię duelem 4-ro splotowym #0,6 i sunline hybrydą 8-mio splotową też #0,6 i ta ostatnia wytrzymuje cięższe traktowanie znacznie lepiej ze względu własnie na włókna mono w konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fomadron Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) nie chce burzyc porzadku swiata, zwlaszcza w poniedzialkowy poranek, ale nanofil to nie jest plecionka Jak nie? A co to jest? ;-) Edytowane 3 Marca 2014 przez fomadron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Nanofil to nie jest plecionka linka thermofused jak stren tez nie. Jak sama nazwa wskazuje plecionka to splot wlokien a nanofil czy podobne linki sa wykonane w innej technologi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Tak, to linka zgrzewana, jak fireline. No ale żyłka toto nie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 istna hybryda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 co do plecionki techron,opiszcie mi ją szczegółowo,0,03 i 0,06 miękka czy sztywna?To już zostało napisane. Jaki jest sens odpowiedzi na Twoje pytanie, w Twoim wątku, skoro nie czytasz tego, co się do Ciebie pisze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 mogłem coś przeoczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 jest miękka to pewne.jednak 0.03 bym odpuścił.ja do okoni używam 0.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Panowie ten techron 0,03 wspomniany to faktycznie jest cienki? Np jak wypada w porównaniu do power pro 0,06? Jeśli ktoś potrafi obiektywnie opisać wrażenia w kwestii czy/jak bardzo przegrubiona to byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Wiele plecionek widziałem, ale poza Unitiką cieńszej nie odnotowałem. Techron jest naprawdę cienki. Jak już pisałem, mój nr 1 na pasiaste zbóje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Panowie ten techron 0,03 wspomniany to faktycznie jest cienki? Np jak wypada w porównaniu do power pro 0,06? Jeśli ktoś potrafi obiektywnie opisać wrażenia w kwestii czy/jak bardzo przegrubiona to byłbym wdzięczny Jest porównywalny z żyłką 0,10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) . Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Kmicic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ja kupiłem sobie na próbę techrona 0,06 oliwkowego i jest porównywalny do żyłki 0,18. Łowiłem nim chyba 2 razy, niestety zauważyłem, że lekko zaczyna się mechacić i jak się okazało rolka w kołowrotku czasami się nie kręciła, troszeczkę się boje, że na długo to on nie wystarczy, bo jest delikatny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 http://jpangler.com/index.php/fishing-line/varivas/avani-light-game-pe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 No fajna, u kogoś można nabyć takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 kurcze nie wiem czy nie przesadzacie z tymi niteczkami , ja stosowałem zawsze i od kąd pamiętam dragon maxim biała , jak pisze producent 012 014 do tego delikatny przypon flu... i jak mialy siadac siadaly z tym ze nigdy nie paproszylem , chyba ze zalezy wam na szuraniu 3cm gumalami to ok , na upartego dratwa by dala rade hhe . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 http://jpangler.com/index.php/fishing-line/varivas/avani-light-game-pe.htmlGdzie można w Polsce takiego varivasa pe 0.3 dostać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi