Alexspin Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (...) jaki węzeł do takiej średnicy stosować.(...)Wiązanie przynęty do XUL. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 okoń od maja? na Działacze (grunciarze)Pzw Katowice wymyślili, że w tym okręgu możnaspiningować dopiero od maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 okoń od maja? na wczasach jesteś w zakładzie?Nie, po prostu mieszkam na Śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Wiązanie przynęty do XUL.Mógłbyś podesłać gotowe zdjęcie ze spodobem wiązania. Do tej strony trzeba się logować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Mógłbyś podesłać gotowe zdjęcie ze spodobem wiązania. Do tej strony trzeba się logować.Rączka nie zmęczyłaby Ci się... Znaj serce Polaka, ja wiążę takimi:lub najpopularniejszy z węzłów spinningowych:_____________________________________Rysunki węzłów zaczerpnięto ze strony http://www.netknots.com/fishing_knots Edytowane 26 Marca 2017 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Może nie jest to plecionka ale wklejam ją z uwagi na jej średnicę i małą rozciągliwość20170324_203902. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu TapatalkaGdzie to można zanabyć i jakie drobne to kosztuje.W placie tylko taki fluorocarbon znalazłem.http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/13250/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Józek jest chyba w rapie ten varivas... Pozdrawiam, TomaszEwentualnieontuje są tu spece od varivasa Edytowane 26 Marca 2017 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 W Rapie nie widać, już sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Kupiłem w Rapie od Rafała na targach w Sosnowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Kupiłem w Rapie od Rafała na targach w Sosnowcu.Czyli nowość, bo na stronie sklepu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Po dwóch wędkowaniach przekonuję się do tej żyłki. Jedyny minus to niewielka moc linki. Rozciągliwość niewielka, czucie bardzo dobre. Polecałbym ją do łowienia na otwartej wodzie bez zaczepów. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 używał ktoś, jakieś opinie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 fajna, właśnie takiej używam na ciężko na szczupakana okonia mam #0.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 ile lb pod oksy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Czyli nowość, bo na stronie sklepu nie ma. Nie ma i nie będzie bo zamawiałem Ajing Master DC PE ale nie dopisałem DC PE i dostałem piękne 200m żyłeczki poli w rozmiarze 0.3 i 0.4 ... A dla kilku szpulek nie warto sklepu odpalać rozeszły się prawie wszystkie po znajomych wyczynowcach. Alternatywą jest żyłka Area Master Limited for micro spoon ten sam materiał i parametry tylko nawoje 150m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) używał ktoś, jakieś opinie ?Uzywam 6lb pod okonie i 8lb pod pstrągi, a 12lb pod sandacze Mega fajne plecionki. Moc opisana na zerwanie na węźle, a nie wytrzymałość liniowa jak np w Duelu. Edytowane 31 Marca 2017 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 kupiłem na próbę w wersji 2LB, ktoś coś wie z praktyki?http://www.berkley-fishing.com/berkley-line-superline-berkley-fireline/berkley-fireline-fused-crystal/1316954.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Takie pytanie do bardziej doświadczonych kolegów którzy używają plecionki do połowu klenia-jazia,z racji tego żę dopiero zaczynam swoja przygodę z plecionka to mam takie pytanieile plecionki 0.3 wejdzie na Stelle 2500fi?ile stosujecie podkładu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Na pewno nie zgubiłeś jednego zera (0,03)? Plecionka 0,3 to na sumy, ewentualnie do wyholowania małej submarine... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 ups tak chodziło mi o 0,03 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Te grubosci odnosza sie tylko do innych plecionek tej samej marki badz jedynie do tej samej serii z danej marki. 0,10 j-braid jest chyba cieńsza od 0,04 Kamatsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Te grubosci odnosza sie tylko do innych plecionek tej samej marki badz jedynie do tej samej serii z danej marki. 0,10 j-braid jest chyba cieńsza od 0,04 Kamatsu. Tak samo wg. mnie Jiggin Braid 0,06 Dragona jest cieńsza od 0,03 Kamatsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Na te Dragona nawet nie patrzę ale faktycznie bardzo cienkie. Natomiast przypominają mi kawalek włókna z prześcieradła. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Na te Dragona nawet nie patrzę ale faktycznie bardzo cienkie. Natomiast przypominają mi kawalek włókna z prześcieradła. :lol: Sprzedawcy pod znaku smoka zlinczują Crockera . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 fajna, właśnie takiej używam na ciężko na szczupakana okonia mam #0.2Sunline Super PE8 # 0,2? Myślałem że najcieńsza dostępna to 0,6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi