Mekamil Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Od lewej Ashconfish 2 lb 0.06; Sunline Siglon x8 PE0.2 (używana); Varivas Light Game 0.2 i MicroFly ostatni. Dorzucam jeszcze pierwsze dwie z innego profilu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Kamil, w przyrodzie nie występuje coś takiego jak Siglon X8 0,2. Najcieńszy to 0,3 Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 To nie do mnie - tak dostałem opisaną próbkę linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Varivas Light Game 0.2 i MicroFly Teraz się trzeba zastanowić nad wydaniem 20 x więcej za varivasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 (edytowane) Podeślij adres na priv, podeślę Ci próbkę Siglona X8 0,3 , bo mam wrażenie że doszło do jakiejś pomyłki. X4 jest wyraźnie cieńsze od Microfly i Varivasa (nie wnikam czemu w przypadku tego drugiego). Natomiast wydaje mi się , że nie ma aż takiej różnicy międzu X8 0,3 i X4 0,3. Dorzucę jeszcze trochę innych Sunline . Edytowane 25 Stycznia 2024 przez psulek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Przyślij, będzie jasność. Chyba, że fakt, że była używana spowodował, że jest znacznie grubsza niż nowa. Dostałem jeszcze drugą używaną Siglon, ale to nie widzę sensu wrzucać tak luźny ma splot i gruba się wydaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Mój błąd w opisie. Siglon x8 to PE 0.3 zielony. Po krótkim używaniu plecionka "puchła" Może trafiłem na podróbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebulba Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Mekamil - jaka plecionka z badanych jest Twoim zdaniem najcieńsza i najbardziej gładka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 (edytowane) No raczej widać na zdjęciach - Sunline Siglon x4 0.2 i 0.3A porównując z wcześniejszymi to Konger Streeto ultratiny PE0.22 wygląda dość porównywalnie z Sunline Siglon 0.3, nawet kolor podobny Edytowane 25 Stycznia 2024 przez Mekamil 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebulba Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Używam od 3lat konger streeto właśnie:-) dziękuję bo to by potwierdzało moje testy z drogimi plecionkami. Przy dużej ilości zdjęć z mikroskopu jakie wrzuciłeś brakuje skali porownawczej i stąd moje pytanie. Pozdro,kawał dobrej roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 26 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Jest skala, na każdym zdjęciu jest MicroFly 0.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Dzień dobry A czy może ktoś wypowiedzieć się w temacie tych trzech plecionek 1. Momoi ryujin 0,06 2. Verivas DorA power finesse 0.6 PE3. Verivas alani light game 0.4 PEPlecionka z przeznaczeniem na grubsze okonie. Momoi ryujin używałem tyle że grubszej bez zastrzeżeń. Jednak zniechęcają mnie trochę te kolory wolał bym coś bardziej stonowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Mam 3 kolejne Riuginy od najcieńszej licząc. Moim zdaniem świetne. Śliskie, lata z tego super. A kolor. Orange jest świetny. Końcowe 1,5 m załatwiasz markerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 (edytowane) Mam 3 kolejne Riuginy od najcieńszej licząc. Moim zdaniem świetne. Śliskie, lata z tego super. A kolor. Orange jest świetny. Końcowe 1,5 m załatwiasz markerem Dzięki No ja do szczupaka na lekko też używam i jestem zadowolony. Znajomy ma ta 0,06 na okoniówce i sobie chwali. I to raczej dobry wybór, natomiast zastanawiają mnie te Verivasy ze względu na kolorystykę. Edytowane 31 Stycznia 2024 przez roobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Mam 3 kolejne Riuginy (...)Co to za plecionka? Szukałem w internecie i nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 (edytowane) Co to za plecionka? Szukałem w internecie i nie znalazłem. Chodzi o momoi ryujin Edytowane 1 Lutego 2024 przez Kokosz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Mam 3 kolejne Riuginy od najcieńszej licząc. Moim zdaniem świetne. Śliskie, lata z tego super. A kolor. Orange jest świetny. Końcowe 1,5 m załatwiasz markerem Koledze się za Rugią tęskni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Chodzi o momoi ryujinChodziło oczywiście o to Że tak "Rejs" zacytuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Jakie macie zdanie na temat plecionek Gosen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Używam Gosen Mono PE 0.1 do najdelikatniejszego łowienia. Coś jak nanofil tylko chyba lepsze. Chętnie bym jeszcze kupił ale chyba wycofali z produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Używam Gosen Mono PE 0.1 do najdelikatniejszego łowienia. Coś jak nanofil tylko chyba lepsze. Chętnie bym jeszcze kupił ale chyba wycofali z produkcji?Nie mam pojęcia. Trzeba byś sprawdzić na ich stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Nie mam pojęcia. Trzeba byś sprawdzić na ich stronie.Nizel ma je u siebie na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Wszystkie niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Rozmawiałem z Gosen na targach. Może pojawi się w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Z nowości Gosen ma The Answer PE x16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi