Skocz do zawartości

Konkurs "Co to za kołowrotek".

makamba

Rekomendowane odpowiedzi

Z okazji moich dzisiejszych urodzin chciałbym zaproponować mały konkurs.

Tym jednak razem , nie będzie on dotyczył przynęt , ale kołowrotka.

http://jerkbait.pl/topic/15130-konkurs-co-to-za-przyn%C4%99ta/?hl=konkurs

Zasady jednak pozostają te same.

Co jakiś czas , będę wstawiać fotkę z ukazującą fragment kołowrotka , a zadaniem zgadujących będzie odgadnąć jaki to kołowrotek.

Do odgadnięcia - producent i model.

Konkurs będzie trwać do końca marca , chyba że ktoś wcześniej odgadnie.

Nagrodą będzie własnie ten kołowrotek.

Ewentualna wysyłka kołowrotka w kwietniu i na mój koszt - tylko na terenie PL.

Zasady konkursu.

1.UWAGA - Konkurs tylko dla aktywnych użytkowników z minimum 100 postów na forum.

2.Odpowiedzi tylko w temacie i nie na priw.

3.Każdy chętny odpowiada wedle zasady "jedna fotka- jeden głos", czyli można zgadywać tylko raz do każdej kolejnej fotki.

Zasada ważna tylko w okresie czasowym między jedną i następną fotką, czyli bez (kumulacji) możliwości oddania kilku prób odgadnięcia w przypadku braku odgadnięć wcześniej.

4.Należy podać producenta i model kołowrotka.
5.Jeśli zagadka nie zostanie rozwiązana do dnia 1 kwietnia - przechodzi jako dodatek do następnego konkursu w przyszłości.

6.Jeśli zagadka zostanie rozwiązana przez osobę nie spełniającą warunków pkt.1 - kołowrotek przechodzi do następnego konkursu w przyszłości.

Miłej zabawy !   :)

Fotka nr 1. 

post-50881-0-70408600-1393435096_thumb.jpg

Edytowane przez makamba
  • Like 7

Daiwa certate pierwszy model.chyba ,09r.

Trzeba podejsc psychologicznie.Jest to kolowrotek czarny, ktory nie pasuje uzytkownikowi, co za tym idzie jest mu niepotrzebny ale nie jest drogi, niepotrzebny i drogi trafilby na gielde, tani dostarczy zabawy i rozrywki i nie wplynie na wielka strate finansowa wlasciciela.Wszak pokryta jest tylko wysylka krajowa co wiaze sie z kosztem.Certaty nikt by nie wystawil do konkursu :P tak mnie sie wydaje panie :)

Nawet nie wiedziałem ,ze taki istniał. :huh:

Pewnie starszy ode mnie. :lol:

Jak węgierski to pewnie Neptuneszku.... :D

http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2068&Itemid=103

Swoją drogą piękne zakupy poczyniłem, w czasach świetności sklepu, przy ul. Ruskiej we Wrocławiu. Te kołowrotki długi czas dzielnie służyły mi do gruntowych i spinningowych metod połowu.

Edytowane przez popper
  • Like 1

Trzeba podejsc psychologicznie.Jest to kolowrotek czarny, ktory nie pasuje uzytkownikowi, co za tym idzie jest mu niepotrzebny ale nie jest drogi, niepotrzebny i drogi trafilby na gielde, tani dostarczy zabawy i rozrywki i nie wplynie na wielka strate finansowa wlasciciela.Wszak pokryta jest tylko wysylka krajowa co wiaze sie z kosztem.Certaty nikt by nie wystawil do konkursu :P tak mnie sie wydaje panie :)

Większość jakie mam są czarne lub  w tym odcieniu.

Potrzebny czy nie - na półce albo na kijku jakimś zawsze miejsce bym dla niego znalazł.

Cena - kwestia gustu i możliwości - rzekłbym klasa średnia.

Na Stelle nie licz bo mnie obecnie nie stać.

Jest nowy i nieużywany - zaznaczam.

Na giełdę nie trafił bo nie po to go dziś kupiłem.

Ma być zabawa na forum , małe ciśnienie i okupacja na google.

Wysyłka krajowa - bo tak chcę.

• Like 1

http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2068&Itemid=103

Swoją drogą piękne zakupy poczyniłem, w czasach świetności sklepu, przy ul. Ruskiej we Wrocławiu. Te kołowrotki długi czas dzielnie służyły mi do gruntowych i spinningowych metod połowu.

Taki to wolałbym do gablotki wstawić. ;)