makamba Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Z okazji moich dzisiejszych urodzin chciałbym zaproponować mały konkurs.Tym jednak razem , nie będzie on dotyczył przynęt , ale kołowrotka.http://jerkbait.pl/topic/15130-konkurs-co-to-za-przyn%C4%99ta/?hl=konkursZasady jednak pozostają te same.Co jakiś czas , będę wstawiać fotkę z ukazującą fragment kołowrotka , a zadaniem zgadujących będzie odgadnąć jaki to kołowrotek.Do odgadnięcia - producent i model.Konkurs będzie trwać do końca marca , chyba że ktoś wcześniej odgadnie.Nagrodą będzie własnie ten kołowrotek.Ewentualna wysyłka kołowrotka w kwietniu i na mój koszt - tylko na terenie PL. Zasady konkursu. 1.UWAGA - Konkurs tylko dla aktywnych użytkowników z minimum 100 postów na forum.2.Odpowiedzi tylko w temacie i nie na priw.3.Każdy chętny odpowiada wedle zasady "jedna fotka- jeden głos", czyli można zgadywać tylko raz do każdej kolejnej fotki.Zasada ważna tylko w okresie czasowym między jedną i następną fotką, czyli bez (kumulacji) możliwości oddania kilku prób odgadnięcia w przypadku braku odgadnięć wcześniej.4.Należy podać producenta i model kołowrotka.5.Jeśli zagadka nie zostanie rozwiązana do dnia 1 kwietnia - przechodzi jako dodatek do następnego konkursu w przyszłości.6.Jeśli zagadka zostanie rozwiązana przez osobę nie spełniającą warunków pkt.1 - kołowrotek przechodzi do następnego konkursu w przyszłości.Miłej zabawy ! Fotka nr 1. Edytowane 26 Lutego 2014 przez makamba 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Penn Slammer Bardzo dobry pomysł Bartek Edytowane 26 Lutego 2014 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Wszytskiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Penn battle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Daiwa certate pierwszy model.chyba ,09r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Węgierski Neptun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Daiwa Tournament SS Whisker? Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Węgierski NeptunNawet nie wiedziałem ,ze taki istniał. Pewnie starszy ode mnie. Jak węgierski to pewnie Neptuneszku.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Daiwa certate pierwszy model.chyba ,09r.Trzeba podejsc psychologicznie.Jest to kolowrotek czarny, ktory nie pasuje uzytkownikowi, co za tym idzie jest mu niepotrzebny ale nie jest drogi, niepotrzebny i drogi trafilby na gielde, tani dostarczy zabawy i rozrywki i nie wplynie na wielka strate finansowa wlasciciela.Wszak pokryta jest tylko wysylka krajowa co wiaze sie z kosztem.Certaty nikt by nie wystawil do konkursu tak mnie sie wydaje panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Shimano Rarenium CI4 FA. Edytowane 26 Lutego 2014 przez maicke82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Wszystkiego najlepszego. Penn battle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Fox Rage Ultron. 100 lat! Edytowane 26 Lutego 2014 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Nawet nie wiedziałem ,ze taki istniał. Pewnie starszy ode mnie. Jak węgierski to pewnie Neptuneszku.... http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2068&Itemid=103Swoją drogą piękne zakupy poczyniłem, w czasach świetności sklepu, przy ul. Ruskiej we Wrocławiu. Te kołowrotki długi czas dzielnie służyły mi do gruntowych i spinningowych metod połowu. Edytowane 26 Lutego 2014 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Trzeba podejsc psychologicznie.Jest to kolowrotek czarny, ktory nie pasuje uzytkownikowi, co za tym idzie jest mu niepotrzebny ale nie jest drogi, niepotrzebny i drogi trafilby na gielde, tani dostarczy zabawy i rozrywki i nie wplynie na wielka strate finansowa wlasciciela.Wszak pokryta jest tylko wysylka krajowa co wiaze sie z kosztem.Certaty nikt by nie wystawil do konkursu tak mnie sie wydaje panie Większość jakie mam są czarne lub w tym odcieniu.Potrzebny czy nie - na półce albo na kijku jakimś zawsze miejsce bym dla niego znalazł.Cena - kwestia gustu i możliwości - rzekłbym klasa średnia.Na Stelle nie licz bo mnie obecnie nie stać.Jest nowy i nieużywany - zaznaczam.Na giełdę nie trafił bo nie po to go dziś kupiłem.Ma być zabawa na forum , małe ciśnienie i okupacja na google.Wysyłka krajowa - bo tak chcę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2068&Itemid=103Swoją drogą piękne zakupy poczyniłem, w czasach świetności sklepu, przy ul. Ruskiej we Wrocławiu. Te kołowrotki długi czas dzielnie służyły mi do gruntowych i spinningowych metod połowu.Taki to wolałbym do gablotki wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Bartek wszystkiego Naj Ja bym jakieś spro obstawiał. Gold Arc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ryobi Arctica??PS wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Okuma Raw II FD....? Najlepszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Peen Spinfisher , moze SSV3500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Penn Sargus.Najlepszego chłopie z wioski z kominami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 okuma salina 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 A może to - daiwa bradia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 wszystkiego najlepszego!!!!! Też stawiam na Daiwę Bradia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Penn Sargus Jeszcze raz wszystkiego Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Salsa od Quantum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi