Dagon Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Shimano Saros. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 TEAM DAIWA Match 2508 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Quantum Escalade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 daiwa cossfire ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Lew's tournament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Co to jest w ogole jest ??? Konkurs powinien byc dla wszystkich zalogowanych a nie tam jakieś 100 postów czy cos tam ?! Dla mnie to jest zwykła dyskryminacja i tyle dziekuje. Widzisz - drogi Michale. Fundatorem nagrody - Z WŁASNEJ INICJATYWY jest kol. makamba i to on ustala reguły. Ale nic nie stoi na przeszkodzie byś i Ty ufundował jakąś fajną nagrodę i sam ustalił Regulamin konkursu... Edytowane 28 Lutego 2014 przez mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Co to jest w ogole jest ??? Konkurs powinien byc dla wszystkich zalogowanych a nie tam jakieś 100 postów czy cos tam ?! Dla mnie to jest zwykła dyskryminacja i tyle dziekuje. Widzisz - drogi Michale. Fundatorem nagrody - Z WŁASNEJ INICJATYWY jest kol. makamba i to on ustala reguły. Ale nic nie stoi na przeszkodzie byś i Ty ufundował jakąś fajną nagrodę i sam ustalił Regulamin konkursu...Ale nadal nie zmiania to faktu ze jest to pewnego rodzaju dyskryminacja DROGI MIFKU To tylko sposób na odcięcie tych którzy są tu nie po to by się dzielić wiedzą a tylko czerpać nie oferując nic w zamian. Ot i tyle... Edytowane 28 Lutego 2014 przez mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 moj sasiad ma S6, Q5 i lambo aventador ... to pewnego rodzaju dyskryminacja 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 HAHAHHA aleś mnie teraz rozbawił z tymi samochodami dobre, ale co ma piernik do wiatraka gdzie tu dyskryminacja ? Dyskryminacja to by była wtedy jakby Ci ten Twój sąsiad wystawił je na sprzedaż tylko nie Tobie bo np jestes jego sąsiadem . To sie nazywa dyskryminacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 mnie rozbawia regularnie cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Ech... Znowu? Nie dajcie się sprowokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Czyżby zbliżała się wataha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Team Dragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 No włanie nie wiem po co te uszczypliwości ? Wyraziłem swoje zdanie jak sie poczułem bo tez chciałbym brać udział w konkursie, a tu znajdzie się taki jeden ktory nie zna znaczenia niektorych słów co pokazał w swoim poscie o sąsiedzie i jego autach. Dziękuje i zycze trafnych odpowiedzi co do konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Kolego napisałeś co myślisz, podziękowałeś, nie zgadzasz się z warunkami konkursu, wszystko ok, to po co drążysz dalej temat, konkurs nie jest dla Ciebie oki, to jest dyskryminacja według Ciebie oki no i co z tego hmm po co tyle uszczypliwości z Twojej strony !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) No włanie nie wiem po co te uszczypliwości ? Wyraziłem swoje zdanie jak sie poczułem bo tez chciałbym brać udział w konkursie, a tu znajdzie się taki jeden ktory nie zna znaczenia niektorych słów co pokazał w swoim poscie o sąsiedzie i jego autach. Dziękuje i zycze trafnych odpowiedzi co do konkursu.Wypadało chociaż wcześniej zapoznać się z regulaminem konkursu , w którym napisane jest też to , że do każdej fotki można zgadywać tylko raz.Tego też nie potrafiłeś przestrzegać - cwaniactwo , zachłanność czy gorąca chęć bycia "zwycięzcą"?Odpuść sobie ten temat jeśli Cię nie dotyczy lub drażni , a my dalej będziemy się tu dyskryminować. Edytowane 28 Lutego 2014 przez makamba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Konkurs trwa dosyć długo, może dostukasz do 100 pasów zanim się skończy, mnie tez trochę brakuje ale nie czuje się dyskryminowany bo i tak nie mam zielonego pojecia co to moze byc za kołowrotek ale pomysł z konkursem bardzo fajny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Może trzeba wpisać w wujka "kołowrotek pomiędzy 200 a 400zł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Browning ultimatch?Dopiero dojrzałem foto 3 :-).Pudło. Edytowane 28 Lutego 2014 przez POLONIAb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 No to może... Spro Vinura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 a może Daiwa SS II ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 a może RYOBI SLAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Daiwa Whisker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Team Daiwa Tierra. Jakiś mniejszy model może 2000 z dołożonym łożyskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Mitchell Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi