Skocz do zawartości

Konkurs "Co to za kołowrotek".

makamba

Rekomendowane odpowiedzi

Co to jest w ogole jest ??? Konkurs powinien byc dla wszystkich zalogowanych a nie tam jakieś 100 postów czy cos tam ?! Dla mnie to jest zwykła dyskryminacja i  tyle dziekuje.

Widzisz - drogi Michale. Fundatorem nagrody - Z WŁASNEJ INICJATYWY jest kol. makamba i to on ustala reguły. Ale nic nie stoi na przeszkodzie byś i Ty ufundował jakąś fajną nagrodę i sam ustalił Regulamin konkursu...

Edytowane przez mifek

Co to jest w ogole jest ??? Konkurs powinien byc dla wszystkich zalogowanych a nie tam jakieś 100 postów czy cos tam ?! Dla mnie to jest zwykła dyskryminacja i  tyle dziekuje.

Widzisz - drogi Michale. Fundatorem nagrody - Z WŁASNEJ INICJATYWY jest kol. makamba i to on ustala reguły. Ale nic nie stoi na przeszkodzie byś i Ty ufundował jakąś fajną nagrodę i sam ustalił Regulamin konkursu...

Ale nadal nie zmiania to faktu ze jest to pewnego rodzaju dyskryminacja DROGI MIFKU  :)

To tylko sposób na odcięcie tych którzy są tu nie po to by się dzielić wiedzą a tylko czerpać nie oferując nic w zamian. Ot i tyle...

Edytowane przez mifek

HAHAHHA aleś mnie teraz rozbawił z tymi samochodami dobre, ale co ma piernik do wiatraka gdzie tu dyskryminacja ? Dyskryminacja to by była wtedy jakby Ci ten Twój sąsiad wystawił je na sprzedaż tylko nie Tobie bo np jestes jego sąsiadem . To sie nazywa dyskryminacja.

• Like 1

No włanie nie wiem po co te uszczypliwości ? Wyraziłem swoje zdanie jak sie poczułem bo tez chciałbym brać udział w konkursie, a  tu znajdzie się taki jeden ktory nie zna znaczenia niektorych słów co pokazał w swoim poscie o sąsiedzie i jego autach. Dziękuje i zycze trafnych odpowiedzi co do konkursu.

No włanie nie wiem po co te uszczypliwości ? Wyraziłem swoje zdanie jak sie poczułem bo tez chciałbym brać udział w konkursie, a  tu znajdzie się taki jeden ktory nie zna znaczenia niektorych słów co pokazał w swoim poscie o sąsiedzie i jego autach. Dziękuje i zycze trafnych odpowiedzi co do konkursu.

Wypadało chociaż wcześniej zapoznać się z regulaminem konkursu , w którym napisane jest też to , że do każdej fotki można zgadywać tylko raz.

Tego też nie potrafiłeś przestrzegać - cwaniactwo , zachłanność czy gorąca chęć bycia "zwycięzcą"?

Odpuść sobie ten temat jeśli Cię nie dotyczy lub drażni , a my dalej będziemy się tu dyskryminować.

Edytowane przez makamba
  • Like 3