mlgi Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Okuma Beater DX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Okuma Beater DXJasne Spójrz dokładniej na zdjęcie, nie mogę nic podpasować zaraz google grafika mi się przegrzeje Edytowane 1 Marca 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 No , to widzę ,że się postarałem tym razem z zagadką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 No , to widzę ,że się postarałem tym razem z zagadką. Jeśli to nie ryobi krieger to zakładam szaty pokutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 No to już możesz przepraszać za grzechy. NIE... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 No to już możesz przepraszać za grzechy. NIE... Za to wiem już, co mi podpasuje kolorystycznie do ostatniego spina co mi został także tak czy tak konkurs się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) No to już możesz przepraszać za grzechy. NIE... Super pomysł, zabawa przednia, normalnie rzuciłeś rękawice Mam jeden młynek w szpargałach zza wielkiej wody, którego domyślam się nikt by nie odgadł, ale trochę za mało warty, nie chcę wyjść na sknerę Mam na myśli jeden multik z nowości, które słabo docierają do kraju i nie ma o nim za dużo w necie, ale muszę przemyśleć i porównać fotki z innymi na ile stopień trudności będzie odpowiedni, bo trochę kolor go gubi. Jednakowoż finanse muszę sobie uregulować i coś wymyślę diabelskiego z czasem Edytowane 1 Marca 2014 przez Tomek88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Mikado Nano Crystal ZTX Tfu to nie będzie to jednak Edytowane 1 Marca 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Mam jeden młynek w szpargałach zza wielkiej wody, którego domyślam się nikt by nie odgadł, ale trochę za mało warty, nie chcę wyjść na sknerę Wartość nie ważna - zabawa się liczy.Wcześniej był konkurs z przynętami , tańszymi niż kołowrotek i też było fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Wartość nie ważna - zabawa się liczy.Wcześniej był konkurs z przynętami , tańszymi niż kołowrotek i też było fajnie. No tak, ale to stary multik i bardziej do gabloty niż do łowienia. Fakt, że pancerny, ale wolałbym się nie wstydzić nagrody Mam typ jeden co do meritum konkursu, czyżby również ta marka nie padła wśród strzałów i była z dalekiego wschodu? Wiem, że strzelałem, ale bardziej chodzi mi o przekonanie niż wygraną, są osoby, którym bardziej się przyda ta korba. Edytowane 1 Marca 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Ja się dziwię ,że jeszcze nikt nie zrobił i nie podał publicznie w temacie listy ze wszystkimi modelami kołowrotków , których nazwy się w tym konkursie pojawiły.Byłoby łatwiej a tak kilka nazw się już zdublowało. Przy okazji , bo nowa stronka już się otworzyła - przypominam ,że pojawiła się już czwarta fotka.Strzelać , zgadywać , dedukować... Edytowane 1 Marca 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 W Polsce kupiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 W Polsce kupiony? Nie ma podpowiadania. I tak już trzeba będzie niedługo bardziej charakterystyczne fotki wstawiać.Pojawią się kolorki...później jakieś wycieki z opisu na opakowaniu...masa...łożyska...materiał... itp.A jak nikt nie zgadnie to może w następnym konkursie dojdzie do niego jakiś kijaszek...może dla utrudnienia castingowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Shimano Alivio....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Abu Garcia OrraAbu Garcia Soron Banax Hornet Balzer Metallica Browning SyntecBrowning Ultimatch Cormoran Black Master Daiwa BradiaDaiwa CertateDaiwa CrossfireDaiwa ExistDaiwa LexaDaiwa Silver CreekDaiwa SS IIDaiwa TierraDaiwa TournamentDaiwa Whisker Team Daiwa Match Dam Quick Dragon FishmakerDragon MantaDragon Ultima Evergreen Opus Fox Rage Ultron Fujitsu Quartz Hart N*3 Jaxon Victus Lew's Tournament Mitchell 300 ProMitchell ElxMitchell Mag Premier Mikado Nano Crystal ZTX Neptun (Węgierski) Okuma BeaterOkuma EpixOkuma Raw IIOkuma RTXOkuma Safina Okuma Salina OKUMA Trio Orion 102 Penn BattlePenn ConflictPenn ConquerPenn SargusPenn SlammerPeen Spinfisher Pflueger Patriarch Ryobi ArcticaRyobi CynosRyobi KriegerRyobi Slam Shimano AernosShimano Aero GTShimano AlivioShimano BaitrunnerShimano NexaveShimano RareniumShimano SarosShimano Super GT Spro Gold ArcSpro HypaliteSpro MontanaSpro PassionSpro Vinura Quantum AccouristQuantum EscaladeQuantum SalsaQuantum Smoke WFT No Mono Edytowane 1 Marca 2014 przez Tomek88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Aż nie chce się wierzyć ,że tyle kołowrotków już padło. 70 - w tym kilka dubli. Edytowane 1 Marca 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A może to Preston Innovations PXR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 To był mój kolejny typ, zobaczymy czy dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Fin Nor Inshore 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Makamba; Prośba do Ciebie. Zabawa przednia ale czy mógłbyś te wszystkie następujące po sobie odsłony zdjęć, robić na pierwszej stronie. Łatwiej się to ogarnia i nie trzeba szukać , żeby sobie przypomnieć co było. Gratuluję pomysłu i Kolegom wytrwałości w kombinowaniu, a w tym wszyscy jesteśmy dobrzy .... Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Trabucco Xenos. Zgadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Trabucco Xenos. Zgadłem? Zgadłeś, zgadłeś, zgadłeś !!! ...., tylko nie odgadłeś .Sorry za off top ale mam dzisiaj wiosenny humor. Fajna zabawa. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Michel Pezon ? ... ale lepiej nie bo to słaba jednostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Quantum Centex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Słabo...słabo panowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi