makamba Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Bardzo spóźnione (przepraszam) Bartku ale naprawdę szczere 100 lat, dużo zdrówka i dużo, dużych ryb . Przednia zabawa i chwała Ci za inwencje oraz ładny gest .Nie znam się aż tak na "sprzęcichu" zatem, wypadam z gry .Pozdrawiam .Dzięki.Tu się nie trzeba znać - tu trzeba strzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 znajdziemy go na polskich stronach ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Jedna niedziela - jedna podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Rok produkcji byłby jak sądzę zmyślną podpowiedzią, ale jak tam chcesz do przyszłej niedzieli dożyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Bartek, znając Ciebie, to pewnie jak zrobisz nawet fotke całego kołowrotka, to pewnie nikt nie będzie wiedział co to jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Jak bedzie za dużo podpowiedzi zabawa straci sens. Poczekajmy na następną fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ba, nawet chinole tego nie podrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Rok produkcji byłby jak sądzę zmyślną podpowiedzią, ale jak tam chcesz do przyszłej niedzieli dożyję W podpowiedziach tylko opis techniczny , parametry. Jak bedzie za dużo podpowiedzi zabawa straci sens. Poczekajmy na następną fotke.Ba, może nawet do tego czasu będziesz spełniać wymogi regulaminowe konkursu...którego chyba nie doczytałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Przeczytałem na samym początku. Miałem nadzieję że moją liczbę postów można naciągnąć. Nie lubie nabijać postów, wole pisać metytorycznie ;p ale ok na drugi raz się poprawię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Wchodzę do gry: Okuma Impact Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Wchodzę do gry:Okuma ImpactI od razu poślizg - na samym wejściu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dragon Metal Guide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Rozemeijer Burner Bardzo fajny kręciołek się wydaje Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Rozemeijer Burner Bardzo fajny kręciołek się wydaje Pozdrawiam chyba to jest strzał w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Też mi się tak wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) To może być strzał w 10 Edytowane 2 Marca 2014 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 cena ok, trafił nie ma bata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 To może być strzał w 10Nie zdążyłem napisać zanim wyedytowałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Rozemeijer Burner Bardzo fajny kręciołek się wydaje Pozdrawiam No to kolego Dawid - gratuluję - "jesteś zwycięzcą"! Jest to Rozemeijer Burner 2000. Przyzwoity kołowrotek klasy średniej - moim zdaniem. Mam nadzieję ,że wszyscy się dobrze bawili i do następnego razu. Ufam też ,że kolega Dawid opowie nam jakim tropem podążał i co doprowadziło go do celu.Pewnie niektórzy będą też wdzięczni Dawidowi za koniec męki przed ekranem. Proszę o kontakt na priw w celu omówienia szczegółów wysyłki. Pozdrawiam.Bartek. A oto ostatnie fotki naszego winowajcy całego zamieszania. Najsłynniejszy i najbardziej pożądany kołowrotek ostatnich kilku dni... Edytowane 2 Marca 2014 przez makamba 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 gratuluje wygranej Bartek szacunek za pomysł i nagrodę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Czyli miałem nosa i prawie trafiłem bo to (Rozemeijer Burne) nic innego jak Polska odmiana JAXON ZX MACHINE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Napisałem,że kilka szczegółów podobnych , jednak kołowrotek inny. Edytowane 2 Marca 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) gratulacje dla zwycięzcy... Byłbym zapomniał. Niskie ukłony dla fundatora nagrody... Edytowane 3 Marca 2014 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Gratki za konkurs i dla zwycięzcy i o mało nie postawiłem na MEGABAS LUVITO lub GAUS Edytowane 2 Marca 2014 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Gratki za konkurs i dla zwycięzcy i o mało nie postawiłem na MEGABAS LUVITO lub GAUSNie ta liga niestety. Evergreen'a też ktoś obstawiał chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi