dragon@ Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Cieszę się niezmiernie że udało mi się wygrać ten konkurs (pierwszy raz w życiu coś wygrałem ;p ) Co do tropu to powiem szczerze że trochę stron się przewineło przez ostatnie kilka dni. Sczególnie uczęszczane przezemnie było Google grafika, jak chyba przez większość z nas próbojących odgadnąć co to za maszynka. Próbowałem wpisywać przeróżne kombinacje, objerzałem tyle kołowrotków że głowa mała. Ale dzisiaj zacząłem węszyć bardziej po "Holendersku", jakieś sklepy itp i gdzieś spotkałem nazwę "Rozemeijer" od razu skojarzyłem że może ukrywa się pod tą rzadko spotykaną firmą wędkarską jeśli chodzi o kołowrotki następnie wkliklałem w Google Grafika i zobaczyłem fajnego czarnuszka któremu bliżej się przyjrzałem i jak się okazało po dokładnych oględzinach TO BYŁ "Strzał w dziesiątkę" Byłem dobrej myśli podając moją propozycję w wątku i jak się okazało była to w 100% dobra "diagnoza" Cieszę się naprawdę strasznie że to ja miałem zaszczyt rozwikłać zagadkę Dziękuje Koledze Bartkowi za super konkurs w który naprawdę się wkręciłem i szczerze mówiąc raczej nie byłem nastawiony na to że uda mi się znaleźć to cudo Dzięki za gratulacje ! Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dobra dobra gra się dopiero rozkręca...Makamba lecimy z następnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dobra dobra gra się dopiero rozkręca...Makamba lecimy z następnym Za jakiś czas - chociaż zastanawiam się czy jakiś kijaszek nie byłby lepszym rebusem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Gratulacje zwycięzcy Gratulacje pomysłu Bartkowi. Jakoś ciesze się że wygrał Dawid który mógłby o takim młynku tylko pomarzyć. Zasługuję na to. Ktoś inny rzuciłby w kąt bo przecież ma Stellke lub Ceratkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Pisałem już Bartkowi że z radości aż się trzęsłem a serducho biło chyba ze dwa razy szybciej ) A podczas pisania palce nie trafiały na te literki co trzeba;p Super! Naprawde się strasznie cieszę! Dziękuje za miłe słowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Gratulacje zwycięzcy Gratulacje pomysłu Bartkowi. Jakoś ciesze się że wygrał Dawid który mógłby o takim młynku tylko pomarzyć. Zasługuję na to. Ktoś inny rzuciłby w kąt bo przecież ma Stellke lub Ceratkę. Tym lepiej się stało. Los bywa czasem przychylny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Brawa dla obu Panów Gratulacje Dawid 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Jak to dobrze że Dawid rozwiązał zagadkę . Dawid gratuluję!!!.Wreszcie się wyśpię , nakarmię i umyję swoje dzieciaki ,pogodzę z żoną i zacznę normalnie żyć. :D Przynajmniej do następnego konkursu . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Jak to dobrze że Dawid rozwiązał zagadkę . Dawid gratuluję!!!.Wreszcie się wyśpię , nakarmię i umyję swoje dzieciaki ,pogodzę z żoną i zacznę normalnie żyć. :D Przynajmniej do następnego konkursu .A ja już tęsknię za następnym konkursem...to chyba jakiś sadyzm ze mnie wyłazi... Pod koniec marca targi w Rotterdamie .Trzeba będzie jakiegoś "fikołka z Marsa" wygrzebać i wstawić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Gratuluje fajny konkurs oby więcej takich . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Korba bardzo ładny, chociaż nie mam zielonego pojęcia o tej firmie Sprawiedliwości stało się za dość i wygrał ktoś kto bardziej lub najbardziej go potrzebował. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Gratulację dla zwycięzcy , sam próbowałem z ciekawości poszukać co to za kołowrotek i byłem przekonany, że będzie to jakaś Daiwa. O firmie Rozemeijer szczerze to nigdy nawet nie słyszałem, ani w sklepach nie widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Wszystkiego dobrego z okazji urodzin, ale dałeś zagadkę Gratulacje dla Ciebie i zwycięzcy Edytowane 3 Marca 2014 przez Lucas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) A też sobie strzele: CORMORAN CHRONOS... kilka szczegółów nie pasuje ale może to jakiś limitowany model Dobra... nie widziałem ze juz koniec:D i tak nie trafiłem:) Edytowane 3 Marca 2014 przez Pasta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 gratulacje dla zwycięzcy szukałem wśród Rozmeijer'ów, ale akurat na ten model nie trafiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi