Skocz do zawartości

Konkurs "Co to za kołowrotek".

makamba

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się niezmiernie że udało mi się wygrać ten konkurs (pierwszy raz w życiu coś wygrałem ;p ) Co do tropu to powiem szczerze że trochę stron się przewineło przez ostatnie kilka dni. Sczególnie uczęszczane przezemnie było Google grafika, jak chyba przez większość z nas próbojących odgadnąć co to za maszynka. Próbowałem wpisywać przeróżne kombinacje, objerzałem tyle kołowrotków że głowa mała. Ale dzisiaj zacząłem węszyć bardziej po "Holendersku", jakieś sklepy itp i gdzieś spotkałem nazwę "Rozemeijer" od razu skojarzyłem że może ukrywa się pod tą rzadko spotykaną firmą wędkarską jeśli chodzi o kołowrotki następnie wkliklałem w Google Grafika  i zobaczyłem fajnego czarnuszka któremu bliżej się przyjrzałem i jak się okazało po dokładnych oględzinach TO BYŁ "Strzał w dziesiątkę" ;) Byłem dobrej myśli podając moją propozycję w wątku i jak się okazało była to w 100% dobra "diagnoza" ;) Cieszę się naprawdę strasznie że to ja miałem zaszczyt rozwikłać zagadkę :) Dziękuje Koledze Bartkowi za super konkurs w który naprawdę się wkręciłem i szczerze mówiąc raczej nie byłem nastawiony na to że uda mi się znaleźć to cudo  :) Dzięki za gratulacje !:) Pozdrawiam

• Like 5

Gratulacje zwycięzcy :)

Gratulacje pomysłu Bartkowi.

Jakoś ciesze się że wygrał Dawid który mógłby o takim młynku tylko pomarzyć. Zasługuję na to. Ktoś inny rzuciłby w kąt bo przecież ma Stellke lub Ceratkę.

:)

Tym lepiej się stało. ;) 

Los bywa czasem przychylny.

• Like 1

Jak to dobrze że Dawid rozwiązał zagadkę :) . Dawid gratuluję!!!.

Wreszcie się wyśpię :angry: , nakarmię i umyję swoje dzieciaki :( ,pogodzę z żoną i zacznę normalnie żyć. :D :D :D

Przynajmniej do następnego konkursu ;) :P .

A ja już tęsknię za następnym konkursem...to chyba jakiś sadyzm ze mnie wyłazi... :P

Pod koniec marca targi w Rotterdamie .

Trzeba będzie jakiegoś "fikołka z Marsa" wygrzebać i wstawić. :lol:

• Like 4