pickok Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) SG MPP 6' 183cm Jerk -> 75g - 1sec miałem okazje oddać kilka rzutów tym kijem typowy kijek do cięższych jerków ( slider 10-12) ale też sobie poradzi z mniejszymi przynętami. Jedynie co mnie zraziło to jednoskład ( transport ) i trochę za krótki bo mam prawie 2 metry wzrostu.Chodź kijek ma dobre opinie no i cena dobra 200zł. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez pickok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja z kolei szukam krótkiego bo mam 170cm wzrostu Jak nic ciekawego do maja nie znajdę to kupię Mikado Essential 30-60g 1.60m i z tym będę walczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Przy takim wzroście spokojnie do 2mterów i więcej ogarniesz, chyba że już próbowałeś i Ci nie pasowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Próbowałem tylko na sucho w sklepie nie znam nikogo kto by posiadał sprzęt castingowy więc nie miałem jak sprawdzić tego nad wodą. Moim zdaniem od 190cm w dół zaczyna się wygodne operowanie, przy 195 już miałem wrażenie że brakuje mi miejsca, może to tylko takie wrażenie ale nie czułem się z tym komfortowo. Najfajniej mi się machało kijkiem 160cm tylko żeby znowu nie przegiąć w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi