Maticsh Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Bedac na rybach jest sie na rybach, a nie wklejonym w smartphone'a itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Bedac na rybach jest sie na rybach, a nie wklejonym w smartphone'a itp.Maticsh rozumiem, że ty nie na rybach.Może skończmy już ten offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Dla zainteresowanych, utrata od Pruszkowa zatruta.Po zatruciu przez polmos puszczono ścieki z Pruszkowa...Doniesienia od chłopaków z błonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek R. Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Dla zainteresowanych, utrata od Pruszkowa zatruta.Po zatruciu przez polmos puszczono ścieki z Pruszkowa...Doniesienia od chłopaków z błonia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam Koledzy czy był ktoś na Osieczku ostatnio lub słyszał czy coś się dzieje ? I jak to jest z sandaczem na tym łowisku ? Pozdrawiam,theYard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Ello.Ostatnio miesiąc temu byłem. Więc info nieaktualne mam.Szczupaki są, parę 60 wyciągnąłem, okonie też grizzly.Rozmawiałem z chłopakami z okolicy osieczka sandacze ponoć są. Ja nie Polowałem na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Dzięki za info. Ja byłem wczoraj chwilę, kilka okonków do 25 cm, bez rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Odgrzewam kotleta.Ktoś był ostatnio na osieczku?Chciałbym wyskoczyć jutro nad tą wodę poganiać pasiaki i szczupaki.Mogę prosić o jakieś informacje? PozdawiamEzehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Odgrzewam kotleta.Ktoś był ostatnio na osieczku?Chciałbym wyskoczyć jutro nad tą wodę poganiać pasiaki i szczupaki.Mogę prosić o jakieś informacje? PozdawiamEzehielSam bym się przejechał dość blisko mam tylko czy, aby nie skrzepnięte będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Osieczka nie znamDzis widzialem Utrate w okolicach Komorowa - Pecic, jest juz czesciowo pokryta lodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 W Warszawie Kanał Żerański w lodzie to i stawy , glinianki i małe zalewy pewnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 W Warszawie Kanał Żerański w lodzie to i stawy , glinianki i małe zalewy pewnie też.Nie cały. Jednak faktycznie, cześć wód stojących była ścięta na tyle mocno, że lód kaczki, a nawet łabędzia utrzymał, trzeba było sporo się naszukać by znaleźć kawałek wolnej wody i spróbować coś złowić.Zimno, kapie z kinola, ale i tak lepiej mi nad wodą, jak siedzieć w fotelu i tęsknie spoglądać za okno. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Piątek i sobotę przełowiłem na Narwi między Łomżą a Bronowem. Starorzecza i bajora stoją. Lód około 2mm. Na rzece posucha. Nic gidnego wzmianki się nie trafiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Zimno, kapie z kinola, ale i tak lepiej mi nad wodą, jak siedzieć w fotelu i tęsknie spoglądać za okno. Po dzisiejszej nocy , to już na pewno pozamiatane. Jeszcze 2-3 takie i trzeba będzie przeprosić się z świdrem, lub siedzieć w fotelu i ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Nie no bez przesady z tym lodem, duże powierzchnie wolniej zamarzają.Ehhh żeście mnie wystraszyli..Ogarne córkę z lekcjami i może zajrzę na chwilę na osieczek.Dagon, kanał w piątek był jeszcze spoko. W środę z sukingaadem połowili trochę.Mogło by odpuścić trochę z temperaturą Stara na lód mnie Nie puści za chiny Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Listopada 2014 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 W piątek brały, ale woda była czysta, nawet drobnicę było widać w niektórych miejscach, spławy białorybu...Sobota to już inna bajka, te same mety i .... lód. Ciebie żona nie puści, a ja z własnej woli na lód nie wejdę, mam uraz. Po dzisiejszej nocy , to już na pewno pozamiatane. Jeszcze 2-3 takie i trzeba będzie przeprosić się z świdrem, lub siedzieć w fotelu i ...... .... blanki skrobać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Nie no bez przesady z tym lodem, duże powierzchnie wolniej zamarzają.Ehhh żeście mnie wystraszyli..Ogarne córkę z lekcjami i może zajrzę na chwilę na osieczek.Dagon, kanał w piątek był jeszcze spoko. W środę z sukingaadem połowili trochę.Mogło by odpuścić trochę z temperaturą Stara na lód mnie Nie puści za chinyWysłane z mojego HTC One przy użyciu TapatalkaA ja myślałem, że chociaz na lòd razem pojeździmy Piotrka juz namawiam ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Adaś z chęcią bym poszedł.Muszę tylko kijek kupić.Masz kombinezon? Dagon, jeziora Suwalszczyzny nauczyły mnie pokory.Lądowanie w przeręblu zaliczyłem parę razy.Na lód pójdę jak ma 15-20cm.Kolce i kapok lub coś w ten deseń.Chyba, że trafi się wyjazd w cieplejsze klimaty. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Adaś z chęcią bym poszedł.Muszę tylko kijek kupić.Masz kombinezon?Dagon, jeziora Suwalszczyzny nauczyły mnie pokory.Lądowanie w przeręblu zaliczyłem parę razy.Na lód pójdę jak ma 15-20cm.Kolce i kapok lub coś w ten deseń.Chyba, że trafi się wyjazd w cieplejsze klimaty.Wysłane z mojego HTC One przy użyciu TapatalkaMarcinku kombinezon mam kijek też Ci znajdę )) 10 cm skorupka i śmiało wchodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Kombinezon jest , świder jest , wędki 2 szt są , przynęty są , tylko pierzchnia gdzieś się zapodziała .Porządny lód , trochę pogody i można walczyć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Marcinku kombinezon mam kijek też Ci znajdę )) 10 cm skorupka i śmiało wchodzimy A ja nie mam kombinezonu...Kijek nie problem... Nic nie jest problemem... Ku.. Jak się ma pracę.... PozdawiamEzehiel Edytowane 1 Grudnia 2014 przez ezehiel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 odgrzewam kotleta Osieczek zamarznięty?jak tak to w jakim stopniu i od której strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Halo Halo Ptasie radio...ktoś ostatnio łowił na jeziorce?Chciałbym w weekend wyskoczyć na rekonesans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Halo Halo Ptasie radio... ktoś ostatnio łowił na jeziorce?Chciałbym w weekend wyskoczyć na rekonesansSiemanko - wskazówka : Utrata- Żelazowa Wola. Sporo siedzi spławikowców, ale da się również porzucać(kleniki, okoniki, i płotki na twisterki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooster Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Dołączam się do pytania o Jeziorkę.Ktoś widział tam kropki ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi