urasenty Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Dołączam się do pytania o Jeziorkę.Ktoś widział tam kropki ostatnio?Dzień dobry! Wygineły już dawno Panie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooster Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Daniel,A byłeś tam ostatnio?Jest po co jechać i za czym ganiać?Klenie, jazie, okonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ostały się jeno cierniki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooster Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 pawello czekaj czekaj... zaraz się przemelduję na twoje wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Zapraszam, u mnie też niewiele zostało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Nad Wkierka pojawiły się żurawie ,zimy chyba juz nie będzie Edytowane 21 Lutego 2015 przez jacekp29 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Gęsi też już przyleciały. Gągały mi, śmigając nad głową, gdy próbowałem z wysiłkiem coś wydłubać z Rządzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 E tam. Mi też coś ostatnio gęgało nad głową, jak siedziałem na lodzie, ale nawet nie patrzyłem, co to było, bo kiwok regularnie pokazywał brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 U mnie regularności nie stwierdzono, to się otoczeniem rozpraszałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Dagon, a jak żerański? PozdawiamEzehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Nie byłem od tygodnia. W zeszłą sobotę okoń zagryzał, ale ochotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Wkierka ruszy już niedługo tylko trzba tam być a nie czytac czy biorą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Kanał żerański zaliczony.Trochę białej ryby, na spinna skubała drobnica.Na wiśle kamienne opaski niby coś ruszyło ale tylko małe kleksy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Witam, Koledzy , utwerdżcie mnie w pewności. Od 2015 rzeka Wkra -Most w Pomiechówku / do samej Narwi przeszła w ręce innego PZW niż okręg Mazowiecki.Chyba należy do Ciechanowa i nam tam nie wolno łapać (PZW Mazowieckie) , nawet przy samym ujściu do Narwi ...?To byłoby przykre ... . Proszę o potwierdzenie....dzięki. Edytowane 10 Marca 2015 przez Zyga102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Nie wiem czy od 2015...nigdy się nad tym specjalnie nie zastanawiałem bo było porozumienie....reasumując - teraz nie możesz tam legalnie łowić bez dopłaty - co rzeczywiście jest przykre. Pozdrawiam,malcz Edytowane 10 Marca 2015 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Cała Wkra aż do ujścia to okręg Ciechanowski, bez opłat w tym okręgu łowić nie wolno i tak powinno być widząc ile chłopaki roboty robią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Cała Wkra aż do ujścia to okręg Ciechanowski, bez opłat w tym okręgu łowić nie wolno i tak powinno być widząc ile chłopaki roboty robią Jacku, może i masz rację ,ale szkoda , że nikt co roku mięsiarzy przy moście w Pomiechówku nie ganiał !A przy okazji powiedz, co chłopaki zrobili, bo po prostu szczerze nie wiem . Może i warto dopłacić za Wkrę ...? Edytowane 13 Marca 2015 przez Zyga102 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Zobacz stronę OC i poczytaj Co robią Chłopaki z poszczególnych kół . A najlepiej pojedź i porozmawiaj z Nimi. W większości to zapaleńcy i miłośnicy przyrodyktóży chcą coś zrobić. A Pomiechówek jest im solą w oku i myslą już nad tym co tam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dłubacz Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Odswieżam temat był ktoś ostatnio nad utratą? Niedawno polowiłem mnóstwo (40 szt. w 2h) okonków (max. 20 cm) okolice Pruszkowa Edytowane 26 Lipca 2016 przez dłubacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi