tomala89 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam, ostatnio zastanawiałem się jakiej firmy wybrać kotwiczki do woblerów. Chodzi o niedrogie a dobre - są takie?Wcześniej zamawiałem VMC http://allegro.pl/kotwiczki-10-vmc-najwyzsza-jakosc-i3957661958.html , znalazłem na allegro kotwiczki BLN http://allegro.pl/kotwiczka-kotwiczki-kotwice-bln-4-25-sztuk-i3955648554.html , ale czym one się różniom nie mam pojęcia. nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat. Może ktoś się orientuje czy warte są uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Od razu na zdjęciu widać ,że te z 2giego linku wykonane są z innego drutu. Te vmc to druciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Ja używałem ich do cykad nad Wisłą. Wiadomo Wisła zaczepów dużo cykady własnej roboty na badanie miejscówek. Kotwice są porównywalne do VMC. Drut jak kolega piszę jest grubszy ale na zaczepach kotwice się wyginają Edytowane 27 Lutego 2014 przez DanTe2491MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja ostatnio zbroiłem wobki w kotwice phoenixa, dosyć pezyjemne, ostre i 60gr szt Tak to zbroje w owner, albo gamakatsu, ale taka sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja teraz jestem strasznie bidny. I muszę szukać alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) W okolicach Tarnobrzega to nawet haczyki i kotwicę robią z drutów od tapczanów Wypróbuj moim zdaniem fajna tania alternatywa Wiesz ja mam to samo :(bidny to mało powiedzianę ;( Edytowane 27 Lutego 2014 przez DanTe2491MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Cześc ,a moze zobacz kotwice firmy canelle-wychodzi około 60 gr/sztuka---ja zbroiłem nimi podlodówki,dawały rade---jak chcesz daj znać na priv--podeśle link.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 hej młodzieży, nie przesadzajcie z tą biedą Kotwicę VMC 9649 można kupić w internetowych sklepach za 50gr. Jest lepsza jakościowo od Mustada w tej kategorii, oraz od "młodych tygrysów" nawet w wyższej cenie. Występuje w klasycznym brązie lub czarnym niklu, ale to ten sam drut, więc i ta sama kotwica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja teraz jestem strasznie bidny. I muszę szukać alternatywy.Są jeszcze kotwy sumato, 44gr/szt wydają się spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wczoraj sobie kupiłem kilka tych http://allegro.pl/mikado-kotwica-potrojna-sensual-round-6-bn-i3927419377.html ,ale na dłuższą metę nie mogę tak inwestować . Ślub się zbliża w lipcu i trza kaskę odkładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 To lepiej teraz zakupy rób bo po ślubie sam będziesz musiał kotwice robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Spisz intercyzę to i po ślubie będziesz mógł kupować bo w innym wypadku . . . hmm będziesz musiał prosić o parę groszy na kotwiczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Konta nie będzie wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Konta nie będzie wspólnego Ja mam z żoną oddzielne konta i muszę się kryć z zakupami wędkarskimi, ogólnie jest ciężko Także nakup se teraz sprzętu puki możesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi