rogaty666 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam, minionej jesieni uszkodziłem kołowrotek, od tamtej pory go nie używałem. Dopiero dzisiaj go rozkręciłem i moim oczom ukazał się taki oto widok... Mam pytanie do ekspertów i posiadaczy Tournament-ów 2500, chcecie się pozbyć tego elementu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) godski miał X-a na części tyle że wiekszego,uderz do niego, Edytowane 27 Lutego 2014 przez hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Pewnie Pan zakręcił korbą w drugą stronę "na otwartym kabłąku"... Wysłałem privka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogaty666 Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Raczej nie, chociaż może i masz Pan rację Oczywiście na privka odpisałem. Dziękuje panie Zorro. Edytowane 27 Lutego 2014 przez rogaty666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Jak mnie wzrok nie myli to element zbijania kabłąka. To teraz jest Panie jak Saltiga! Nie zamknie sią niechcąco przy energicznym rzucie! Chyba ze 3 takie pazury zeszlifowałem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi