atb69 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 @atb69 - wyluzuj... zdecydowana większość pokazuje w swoich wątkach półprodukty, a Ty się uczepiłeś akurat tych...Jestem strasznie wyluzowany Niczego się nie uczepiłem, poprostu robi chłop fajne woblery i chciałem wkońcu zobaczyć produkt finalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzaless Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) dziś szybkie wklejanie sterów i nad wodę testować nowe malowanie. Miałem niecałą godzinkę więc na najbliższy dołek i do dzieła. Przed zamieszczeniem zdjęć proszę zapoznaj się z zasadami ich umieszczania na forum. Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzaless Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 a teraz coś miłego z mojej tajnej wody. Mój nowy PB okoniowy 30cm i to do tego na mojego hand made, były jeszcze dwa spady okoniowe. Wyjąłem jeszcze szczupaczka 40+ również na mojego hand made. Próbowałem łapać na gumy, blachy, jerki, ale skuteczne były tylko moje woblerki, co mnie niezmiernie cieszy :haha: :haha: :haha: W odróżnieniu od ZZ na wodzie pływałem SAM!!! Z brzegu z żywcówkami, spławikami i feedrkami 10 osób. Ładnie połapali dziś linów na białego. Jestem zachwycony tamtejszym ubarwieniem ryb, ponieważ jest to zalane torfowisko. rybki wróciły całe i zdrowe do wody. P.S. Obiecały, że jeszcze się spotkamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzaless Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 No to biedronki, stonki i czereśniaki ukończone.Tak się prezentują. Dla chcących popróbować będzie może jeszcze dziś możliwość nabycia drogą kupna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzaless Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 pierwsza tura smużaków ukończona, tak to wyszło. drewno lipowe waga: 1g długość: 2,5cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzaless Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Coś tam udało mi się jeszcze skończyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi